Britt Dekker: dom of een geoliede marketingmachine?

Wij vragen ons meer en meer af: hoe echt is Britt Dekker? Kan iemand werkelijk waar echt zo dom zijn en toch marketingtechnisch zo goed in elkaar zitten? Of zijn het vooral de mensen achter Britt die cashen?

Een jaar geleden had nog niemand van Britt Dekker gehoord. Ze deed mee aan het RTL-dating programma Take Me Out, waar ze waarschijnlijk voldoende indruk maakte om gevraagd te worden voor Echt Meisjes in de Jungle, dat ze vervolgens won. Maar hoe echt is Britt nu eigenlijk? Britt viel in de jungle namelijk vooral op door haar domme opmerkingen. Vreemd genoeg haalde Britt wel haar HAVO diploma. Vervolgens kreeg ze van RTL de kans haar eigen programma te presenteren tezamen met Ymke, nog zo’n wonderlijke schepping van de natuur, De Zomer van Britt & Ymke. Het programma werd alleen op Internet uitgezonden weliswaar (RTLXL), maar toch…

Vervolgens brengt Britt een single uit met de titel F*cking Vet!, een parodie op de zomerhit Loca People van Sak Noel, waarmee ze de elfde plaats in de Top 100 behaalt. Daarna verschijnt er ook nog eens een Britt Dekker T-shirt lijn, stelt ze een dubbelalbum samen (Britt’s Fucking Vette Hits) en als klap op de vuurpijl is ze volgende week (en inmiddels staan de foto’s ook al online) bloot te bewonderen in Playboy. Britt loopt financieel binnen!

Enkele dagen terug kwam er wel een hele aparte tweet van Britt voorbij op Twitter: “Wow ik deed net voor de grap thuisbezorgd.nl op me mobieltje alle lekkere dingen aanklikken staat nu die man voor de deur heb geneens honger” gevolgd door: “Wat moet ik nou met 12 bitterballen een hamburger een kalfsvleeskroket 3 redbull hollandse friet vlaamse friet #Zonde #DieSiteWerktWel ..”. Het toppunt van domheid, al vraag je het ons.

Zou Britt nu werkelijk zo dom zijn of zou ze door Thuisbezorgd.nl betaald zijn om reclame te maken? Is deze hoogblonde dame gewoon niet stiekum een geoliede marketingmachine? Wij zetten er onze vraagtekens bij. Staat er over een paar maanden niet een actrice op, die laat weten dat Britt gewoon een act was en dat er een hele intelligente dame achter schuil gaat? Britt zelf zal er geen nacht minder om slapen. Zij gaat volgende week gewoon weer een maand op pad voor RTL5. In het buitenland. Wellicht voor een nieuwe editie van Echte Meisjes in de Jungle? Maar hoe echt is Britt nu eigenlijk?

Lees ook:Video: ‘Britt Dekker naakt in Playboy’
Lees ook:Fucking Vette t-shirts van Britt
Lees ook:Video: Britt Dekker zegt ja tegen Playboy
Lees ook:Foto’s Playboy Britt Dekker alweer gelekt
Lees ook:Eigen ‘realitysoap’ voor junglebabes Britt en Ymke

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Britt Dekker: dom of een geoliede marketingmachine?

 1. Pingback: Foto’s Playboy Britt Dekker alweer gelekt | Glamour

 2. Saskia

  Britt doe idd lekker cashen en gaat idd weer de jungle in. Geen idee of zij als kandidaat meedoet aan EMIDJ. Want dan weet je toch nog helemaal niet zeker dat je een maand van huis bent/maand meedoet? ;)

    /   Reply  / 
 3. Daniel

  Britt zou mee moeten doen met Wie is de Mol? En dan is ze natuurlijk de mol, en dan verklapt ze ook nog eens dat ze niet alleen de kandidaten saboteerde, maar heel Nederland een jaar lang.

    /   Reply  / 
 4. Michel ten Hoove

  Grappig. Je vraagt je hetzelfde af als wat mijn vriendin de laatste weken zich hardop afvraagt. Twee zielen één gedachte dus. Het lijkt ook vaak te dom om waar te kunnen zijn.

    /   Reply  / 
 5. Minka

  Nope ze is niet dom, zit een briljant plan achter en the joke is on us. TRUST ME.

    /   Reply  / 
  1. Gemma Groos-Deelen

   Niks domme Britt!!! Ze slaat overal een slaatje uit. Wist al tijdens echte dames op zoek naar zichzelf, dat ze er zelf uitgeknikkerd zou worden:Immers, het programma van haar en Ymke zat al in de pocket. Heeft ze zelf verraden op TV!is ijdel, doet inderdaad domme uitspraken, maar intussen laat ze haar 4 potten pindakaas niet achter voor de andere kandidaten! Kan absoluut niet tegen haar verlies: Wil met haar schijnbaar leuk uiterlijk alles voor eigen gewin: Macht-geld-blootfoto’s, en al wat dies meer zij, GELD,GELD,GELD !!! Ik weet niet of het iemand is opgevallen met haar nieuwe avontuur met Ymke: Qua uiterlijk is Ymke veel knapper en mooier geworden, inclusief haar intelligente blijk. Chapeau voor Ymke: Hoe hou je het vol met die blonde, slome flapdrol???

     /   Reply  / 
   1. Gemma

    Staat hierboven al.

      /   Reply  / 
 6. Saskia

  Blijkbaar gaat ze in Nepal iets doen met berggeiten(?)…

    /   Reply  / 
 7. Willem

  Grappig. Ik voeg het me van de week in DWDD ook af. Goede act! We wachten af…. Is er iemand die jaar kent? Ze zou in Purmerend op het Jan van Egmondcollege hebben gezeten. Iemand moet toch iets meer weten van deze dame toch?

    /   Reply  / 
  1. Gemma

   Tja Willem, daar heb je gelijk in. Ineens komt er zo’n stofwolk, zijnde Britt Dekker in de picture. Media-geil, macht geld en aanzien is haar ademhaling…Maar wat zijn haar ‘roots’? Waar groeide ze op, ging ze naar school?..!!! Heeft ze een studie voltooid? En überhaupt ooit een echte baan gehad, waarbij ze moest nadenken? Nou Brittje… het is nu aan jou.!

   Gemma

     /   Reply  / 
   1. Gemma

    mijn reactie is bekend!

      /   Reply  / 
 8. Lena

  Britt ( en nu ook Ymke ) is/zijn echt weer zoiets dat door de Nederlander zijn strot moet worden geduwd.

  Er gaat geen reclame op tv voorbij of er is wel weer een aankondiging van één of nieuw programma waarin ze de hoofdrol speelt.

  Mijn dochter (13) vindt het ‘niet eerlijk’ dat schijnbaar domme mensen zo veel bereiken en verre reizen mogen maken over de hele wereld.

  ” Ik doe altijd zo goed m’n best en mij vragen ze nooit voor zulke dingen. Het lijkt wel of je juist dom moet zijn. ”

  Dat was wat ze zei.

  Ik vind het niet goed dat ‘domheid’ gespeeld of niet zo populair bij de jeugd over komt.

  Vroeger was kennis nog macht, nu mag je blijkbaar zo stom als het achtereind van een varken zijn en stroom je financiël nog binnen ook !

    /   Reply  / 
 9. Gemma

  Word je moe van, hè Lena:

  En wij zijn eigenlijk zó dom, om hier überhaupt op te reageren….NEGEREN die Britt! Ymke krijgt bij deze nog het voordeel van de twijfel!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>