Sharon Schrijft: Concerts & Shopping

Zoektocht geslaagd. Het was zeker niet makkelijk om een jas te vinden met een faux fur capuchon die ook nog naar mijn smaak is, maar wie zoekt die zal vinden! Het merk Daite had wat ik zocht dus mission accomplished.

Maar toen hoorde ik dat het bedrijf waar Gilbert werkt hun 12,5 jarig bestaan in Januari gaat vieren met een weekendje ‘wintersport.’ Skieen en snowboarden in de buurt van Geneve. Helemaal te gek alleen zijn wij nog nooit op wintersport geweest en laat ik even googlen wat je allemaal nodig hebt met skiën en erachter komen dat dit best veel is… thermoshirt, thermobroek, ski sokken, fleece jassen of sweaters, ski broek, ski schoenen, ski bril, ski jas, ski’s, skibindingen, ski handschoenen, ski stokken. Een aantal dingen kun je daar huren maar kleding… Back to shopping dus! :p Maar goed, Januari is nog ver weg.

Eerst nog genoeg optredens en andere leuke activiteiten.  Twee weken geleden mocht ik een super handig en trendy tasje, een Smart Little Bag, van het merk by Lou Lou in ontvangst nemen op de Smartz Vrijdagborrel.  Smartz Events organiseert exclusieve borrel-avonden in de regio Bollenstreek om zo een platform te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, netwerken, shoppen en gezellig borrelen. Bijzondere en leuke artikelen worden verkocht zoals schattige en lekkere cupcakes, By Lou Lou tasjes, special edition fietsen, scooters etc. Verder kan ik ook melden dat ik sinds twee weken door Glamorous Fashion wordt gesponsord. Een heel leuk kleding merk dat bling met glamour combineert.

De Kersttour 2011 komt er weer aan (website volgt in mijn volgende blog) en Gilbert en ik zijn bezig een kerstalbum op te nemen, die alleen te koop zal zijn tijdens deze kersttour in December. En daarnaast heb ik genoeg nieuwe liedjes om in te studeren (ruim 20 stuks) voor de komende concerten en weer naar Zuid Afrika over drie weken! Yep, World Aids Day op 1 december komt er weer aan en dit keer zijn Gilbert en ik samen uitgenodigd om te komen zingen. Ik had het niet beter kunnen treffen met mijn mannetje

Tot over twee weken!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: AIDS en Apartheid in Zuid-Afrika
Lees ook:Sharon Schrijft: Koukleum
Lees ook:Sharon Schrijft: Van X Factor naar Popstars…
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!
Lees ook:Sharon Schrijft: Merrrrry Christmas!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>