Sharon Schrijft: Reizen met kinderen

Een van mijn favoriete TV zenders tijdens het ‘huishouden’ doen is Travel Channel. Zoals de naam al zegt gaat deze zender over reizen. Verschillende programma’s nemen je overal over de wereld mee en dat is zo leerzaam. Zo ontdek ik waar ik zeker nog een keer naartoe zou willen. Australië, West-kust America, Japan, en het is veel leuker te kijken naar exotische bestemmingen dan naar de overvolle wasmand Maarja… ik ben inmiddels al bijna 28 jaar oud (a.s. 17 nov ben ik jarig) en ik begin ook al na te denken over het krijgen van kids…

En reizen met kids? Volgens velen zijn verre reizen dan absoluut uitgesloten :s Of toch niet? Dit programma bewijst het tegendeel: Four men and a lady.  ‘Four men and a lady’ gaat over een stel met drie peuters/kleuters die een wereldreis maken om te bewijzen dat verre reizen maken met kleine kinderen wel degelijk kan. I love it! Zij checken of een land ‘kinder-proof’ is en daarnaast kun je lachen om de capriolen van drie kleuters en hun ouders Ik heb in ieder geval iets belangrijks geleerd… Je mag zeker leren van anderen, maar laat je niet leiden door de ervaringen/meningen van anderen en ontdek het zelf!

Maar goed, zover zijn we nog niet. Er zit nog geen kindje in mijn buik :p Dit weekend eerst weer lekker zingen, vrijdag tijdens een gala-diner van Friesland Verzekeringen. Vorig jaar mocht ik hier ook zingen en liep ik langs de etende gasten in mijn gala jurk in een vierkante ruimte waarbij de keuken zich in het midden bevindt. Ben je aan de ene kant van de zaal dan kan de andere kant van de zaal je niet zien… Blijven lopen dus! Morgenochtend naar de studio om mijn demo DVD (eindelijk) te mixen en daarna meteen door naar een surprise party voor een lief stel waar ik mag zingen. Zondag leggen Gilbert en ik de laatste hand aan ons eerste kerstalbum ‘Family and Christmas’. Het was heel erg leuk samen een kerstalbum te maken en wel ik onze huiskamer, intiemer kan niet

Ik wens jou een fijn weekend toe en tot over twee weekjes!

Liefs,

Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: vakantie- en huwelijksperikelen
Lees ook:Reinout Oerlemans gokt met New Kids op een miljoen
Lees ook:Sharon Schrijft: Happy New Year!!!
Lees ook:Sharon Schrijft: de single is opgenomen!
Lees ook:Sharon Schrijft: Theaterconcert in Rotterdam

Geen reacties // Reageer