Sharon Schrijft: Merrrrry Christmas!

Het is bijna zover! Kerst!
Ik ben gek op Kerst. Voor mij is Kerst wat voor velen Sinterklaas is. Met Kerst komen bij ons de cadeau’s onder de boom en is het feest met veel eten en drinken en samenzijn met de familie. Dit jaar word het de eerste Kerst die Gilbert en ik thuis vieren. Ik weet nog heel goed dat we vorig jaar ontzettend baalden omdat ik met Kerst op het podium stond tijdens de Kerstuitzending van Popstars. Toen zei ik tegen Gilbert dat ik in de toekomst echt met Kerst vrij wil zijn. Zoals het Sinterklaasfeest voor sommigen ‘heilig’ is, is Kerst dat voor mij

Dit jaar gaat het er dus eindelijk van komen! De cadeau’s staan al onder de boom en vandaag de laatste inkopen doen voor het kerstdiner en off we go…
Maar eerst nog drie keer zingen tot eerste Kerstdag. Vanavond het laatste optreden met de Kersttour2011. Voor het laatst samen zingen met Randy Stonehill (USA) en Ralph van Manen. Het was een gave tour met mooie songs en gezellig publiek. Zaterdagochtend zit ik in de Flevolandse editie van het glazen huis voor de ‘This one’s for Mama’ fundraising actie van Flevoland voor 3FM Serious Request. Ik zal dan samen met gitarist JayP drie liedjes zingen voor het goeie doel

En dan is het Kerstnacht… met kerstnacht zijn we dit jaar in de RAI tijdens de Kerstnachtdienst van Maranatha Ministries, dit is de kerk waar wij normaal gesproken kerken. Gilbert en ik zullen dan een aantal liedjes zingen. Na 20 optredens in een maand zal ik het laatste optreden van dit jaar meemaken op 27 december in ‘t Voorhuys in Emmeloord met de Urker Zangers voor een speciaal eindejaarsconcert.

En dan zit 2011 er weer op. 2011was een jaar vol nieuwe kansen, nieuwe ontmoetingen met bijzondere mensen en een drukke agenda. Ik ben benieuwd wat 2012 brengt en hoop dit jaar een nieuwe start te maken met een muzikale richting die men misschien niet van mij verwacht.

Ik wens jou fijne feestdagen en alvast een knallend en gezellige jaarwisseling!

Tot in 2012!!!!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Sharon Schrijft: Zuid Afrika
Lees ook:De Toppers maken er weer een feestje van!
Lees ook:Sharon Schrijft: Concerts & Shopping
Lees ook:Sharon Schrijft: Reizen met kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>