Sharon Schrijft: blauwe plekken in de sneeuw

1 januari begon voor mij moe en snotterend. Na heel lang niet ziek te zijn geweest kreeg ik uitgerekend de eerste dag van het jaar griep. Ach ja, liever nu dan in december tussen alle optredens door denk ik dan

Inmiddels heb ik ook door dat het griep virus weer heeft toegeslagen als zelfs Marco Borsato het te pakken heeft. Ik heb dan ook voor het eerst het griep medicijn Oscillococcinum (wat een heerlijk woord om uit te spreken) gekocht. Als ik dan later toch weer wat gekriebel krijg in mijn keel dan gooi ik meteen wat van deze korrels naar binnen. Toen ik weer beter begon te worden werd manlief ziek en mocht ik hem gaan verzorgen. De arme man…

Mijn goede voornemen om de eerste week in januari weer te starten met trainen in de sportschool (voor het laatst geweest in november) is in ieder geval totaal mislukt. Aankomende week ga ik weer keihard aan de bak met Pilates, Zumba, Spinning en krachttraining, zodat ik volgende week pas in een jurk van Monique Collignon :p. 25 tot 29 januari vindt de International Fashion Week Amsterdam plaats. Net als ons wintersport avontuur afgelopen weekend (waar ik zo meer over vertel) wordt dit ook onze eerste keer op de IFWA. De modeshow van Monique Collignon vorig jaar vonden we ontzettend gaaf en we verwachten dat deze show net zo mooi wordt.

Afgelopen weekend gingen Gilbert en ik ter ere van het 12,5 jarig bestaan van het kantoor waar hij werkt skiën in Portes du Soleil in Zwitserland . Voor ons de eerste keer dus we hadden geen idee wat we konden verwachten. Eindelijk konden we onze nieuwe ski kleding gaan gebruiken. Onder begeleiding van een ski leraar stonden we de eerste dag op de ski’s op een beginners heuveltje en dat was gaaf! Skiën lijkt zo makkelijk maar dat viel zwaar tegen. Het leren remmen had ik gelukkig snel onder de knie en dat was maar goed ook toen we de volgende dag uit de ski lift gleden op een berg. Het uitzicht was prachtig (we konden de Mont Blanc zien) maar mijn knieën begonnen toen wel te knikken bij het zien van de skipiste. Moet ik daarvan af??!
Op de tweede les dag ben ik er inderdaad van af gegaan met een keertje vallen. Afgezien van de paar blauwe plekken en heftige spierpijn was het super. We gaan zeker nog eens op wintersport!

Het duurt nog even, maar op 21 april organiseer ik voor het eerst een concert. Het wordt een concert waar ik samen met Jan Vayne (vleugel) en Arjan Versluis (orgel) zal optreden in de Grote Kerk in Sliedrecht. Het word een middag concert (van 3 tot 5 uur) waar klassieke en lichte muziek elkaar zullen ontmoeten. Van mooie gezangen op het orgel tot improvisaties op de vleugel. Van klassieke stukken van Mozart naar “I will always love you” van Whitney Houston. Het wordt een mooie middag met nog mooiere muziek. De voorverkoop ik deze week begonnen en we verwachten wel dat het druk kan worden, dus wees er snel bij en reserveer je kaarten vandaag nog via deze link.

Morgenavond mag ik zingen tijdens de benefiet spinningmarathon van Heroes for Heroes in Bergen op Zoom. De opbrengst hiervan gaat naar de Roparun die zich inzet voor mensen met kanker. Hopelijk worden er veel centjes binnen gehaald!

Fijn weekend!

Liefs,

Sharon

Lees alle blogs van Sharon voor Glamourblog via deze link

Lees ook:Do heeft de Mexicaanse griep!
Lees ook:Sharon Schrijft: Klassiek
Lees ook:Nick Schilder voor de tweede keer vader
Lees ook:Sharon Schrijft: Passion en meer
Lees ook:Sharon Schrijft: Waikiki, here we come!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>