Christian’s Column: de week van de Fashionshows

Op mijn eerste column voor Glamourblog heb ik veel leuke reacties mogen ontvangen. Leuk om te zien dat mensen met plezier je bijdrage lezen. Ook afgelopen weken hebben we weer niet stil gezeten en was er voldoende te doen in entertainmentland.

Zo was er veel te doen rondom topturner Jeffrey Wammes, waar ik het management voor verzorg. Op de dag dat er TV opnamen werden gemaakt bij Dr. Fish (onderdeel van Wellnessresort De Zwaluwhoeve) in Arnhem voor het programma Beauty Plus waar Jeffrey binnenkort in zit, kreeg hij te horen dat hij de rechtszaak gewonnen had, die hij had aangespannen tegen de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Zij hadden namelijk Epke Zonderland aangewezen om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de komende Olympische Spelen in Londen. Echter, de feiten bekijkend was dit niet geheel terecht en had juist Jeffrey aan alle eisen voldaan om het startbewijs voor de Olympische Spelen te krijgen. De rechter gaf hem daarin gelijk, waardoor nu de mogelijkheid bestaat dat Jeffrey naar de Olympische Spelen wordt afgevaardigd. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen hierin. Het winnen van de rechtszaak leverde uiteraard veel werk op die dag omdat dan de ene interviewaanvraag na de andere je om de oren vliegt. Een TV-optreden dat al gepland stond, was Zo Raymann, die Jeffrey als gast hadden gevraagd. Vorige week zondag was dit op televisie. Het was een ontzettend leuk item, maar dat kan ook niet anders met Jorgen Raymann.

Ook was het de week van de fashionshows. Voor de shows van Mart Visser en Addy van den Krommenacker viel een uitnodiging op de deurmat. En uiteraard geef ik graag gehoor hieraan. Meestal ga ik samen met styliste Pascalle Swinkels van Absolutely Spoiled Styling Agency. Zij is verantwoordelijk voor de styling van menige bekende Nederlander waaronder Ewout Genemans, Sander Janson, Ernst Daniel Smid, Ruud Feltkamp en vele anderen. Voor de show van Mart togen we af naar het Amsterdamse Hilton Hotel. Voor deze gelegenheid was de ruimte geheel omgetoverd tot een Supperclubachtige setting. Addy had als locatie gekozen voor het Muziekgebouw aan het IJ. Een prachtige setting en dito show. De show duurde ongeveer 45 minuten, maar werkelijk alle outfits waren prachtig. We weten dus weer wat de nieuwste mode wordt voor komend voorjaar.

Verder lopen er zakelijk ook weer leuke projecten. Zo ben ik bezig met een leuke opening voor een nieuwe beautyzaak in Amsterdam aan de Keizersgracht; B-Fashionable genaamd. Naast het feit dat wij hun PR verzorgen, gaan we ook het openingsfeest organiseren. Op maandag 23 april aanstaande zal deze zaak, waar je terecht kunt voor een kappersbezoek, schoonheidsbehandelingen, massages, spray-tan en kleding (en dat alles onder een dak, oftewel one-stop-shopping), officieel worden geopend. Op b-fashionable.nl vind je meer informatie over deze zaak. Verder zijn we druk bezig met een groot bedrijfsevent voor ruim 600-700 gasten. Dat zijn altijd de mooie projecten. Kortom er lopen weer leuke nieuwe projecten.

Ook de sportschool heb ik afgelopen weken veelvuldig bezocht. Ik heb de vybe nooit zo gehad, maar het laatste jaar maak ik echt tijd om naast veel werken ook veel in de sportschool te vertoeven. Ook mijn voedingspatroon heb ik drastisch aangepast en denk nu een gezonde levensstijl te hanteren. Ik heb gemerkt dat het allemaal met elkaar samenhangt, sporten, goed eten, rust. Maar het resultaat mag er zijn dus ik ben van de zomer in shape. Wil jij dat ook zijn? Check dan eens het e-boek ‘Beter lijf, better life’ van Guy Droog. Tot eind maart is dit boek tegen de speciale prijs van € 9,95 te bestellen. Naast wetenswaardigheden omtrent sporten, bevat het ook veel heerlijke gerechten die je ook nog eens helpen af te vallen. Daarnaast staan er veel oefeningen in die je in de sportschool kunt uitoefenen. Stel het niet langer uit, je kunt nog voor de zomer in shape zijn!

Tot slot ben ik weer leuke samenwerkingen aangegaan met INB en Sergio Pattirane. De eerste is een pop-rap zanger en de tweede een haarstylist die voor menige grote TV show heeft gewerkt zoals The Voice of Holland en So You Think You Can Dance. Sergio en zijn team zijn beschikbaar voor TV programma’s, fashionshows e.d. Wij verzorgen zijn zakelijke belangen. INB heeft al menig mooi nummer geschreven en is op Youtube een ware hitsensatie met ontzettend veel views. Maar nu is het tijd dat een breder publiek hem leert kennen. Toets hem voor de lol maar eens in. Over deze en alle andere artiesten die we vertegenwoordigen kun je uiteraard terecht op onze website www.christianlooman.nl . Neem eens een kijken en schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op twitter.

Ik heb begrepen dat het mooie weer er een beetje aan komt dus geniet daarvan de komende weken en tot de volgende entertainmentblog!

Chris

 

Lees ook:Christian’s Column: Welkom in mijn wereld!
Lees ook:Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?
Lees ook:Epke mag naar de Olympische Spelen!
Lees ook:Christian’s Column: B-Fashionable & More
Lees ook:Christian’s Column: Back on track!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>