Sharon Schrijft: we totally rocked the house!

Op 15 maart mocht ik een heel bijzondere modeshow van Monique Collignon meemaken, namelijk op de veerboot van Nes naar Ameland. De locatie kwam zeker niet uit de lucht vallen want Monique heeft de nieuwe kleding voor de medewerkers van de veerdienst Wagenborg passagiersdiensten ontworpen.  De modeshow zelf was ook anders dan normaal…

Naast de gasten waren er ook Amelanders uitgenodigd en ik kan me voorstellen dat wanneer je op Ameland woont je niet snel naar een modeshow in Amsterdam gaat. Voor velen zal dit waarschijnlijk een eerste keer zijn geweest. Bij elk model wat de catwalk opkwam werd er luid geapplaudisseerd en gejoeld. Dat heb ik nog nooit meegemaakt! En dat was zo leuk! Zelfs de modellen schrokken ervan en hun gebruikelijk strakke gezicht had nu een glimlach Ga je van de zomer op vakantie naar Ameland of Schiermonnikoog check dan vooral de kleren van de werknemers van Wagenborg passagiersdiensten.

Vrijdag 23 maart was het feest in Zeewolde tijdens het Flevopenning gala. Samen met de vette begeleidingsband OnVibe mocht ik het Gala afsluiten met vette dansnummers van o.a. Beyonce, Katy Perry, Alexis Jordan, Blof, Marco Borsato en klassiekers van o.a. Whitney Houston, Beegees, Phill Collins e.a. Het was super weer met hun te spelen en gezien de de dansende en gezellig gasten… we totally rocked the house!

Ook ben ik weer naar de sportschool gegaan. En wat was het heerlijk weer mee te kunnen doen met de Zumba les. Voor de mensen die Zumba nog niet kennen: Zumba is een dance workout/fitnessprogramma dat gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, axe, samba en cumbia. Ik ben altijd gek op dansen geweest. En vooral dansen op Zuid-Amerikaanse muziek. Met mijn Surinaamse achtergrond is dat niet zo heel vreemd. Als kind danste ik al met de familie mee als we Surinaamse familiefeesten bezochten. Op de maat dansen kon ik niet maar draaien met mijn heupen wel Inmiddels begrijp ik meer van de beat en heb ik geleerd te tellen en zolang ik me niet verstap kan ik aardig meekomen. Een jaar geleden heb ik Zumba ontdekt en sindsdien ben ik minstens twee keer per week in de sportschool aan het genieten en dansen onder de fantastische leiding van Jeroen Schornagel. Hij doet ook party workouts met groepen (ook voor scholen), kijk voor meer informatie eens op zijn website. Met Zumba heb ik niet eens door dat ik bezig ben met een workout! Als je van dansen houd en niet mee kan komen met de lokale dansschool :p dan is dit echt een aanrader! Try it zou ik zeggen…

Op 25 maart waren mijn schoonouders 40 jaar getrouwd. Natuurlijk wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus samen met de Gilbert en zijn broer en zussen hadden we surprise party georganiseerd. We hadden mijn schoonouders wijsgemaakt dat ik een jazz optreden had op 24 maart in het Figee Innovatie Theater in Haarlem. Mijn schoonouders waren er helemaal ingetrapt. Die avond dachten ze te gaan naar mijn optreden, maar wat waren ze verrast toen ze allemaal familie en vrienden zagen die massaal “SURPRISE” riepen. Ik heb mijn eerste speech in het Indonesisch gegeven. En die dag had ik ook een surprise, want toen ik eten haalde voor de crew en de band voor dat feest heb ik voor het eerst een Hollandse meid ontmoet met mijn krullen…echt mijn krullen en blond! Zie hier het bewijs. Zo gaaf!

De komende weken is het weer lekker druk met zingen. Aanstaande maandag in 2de Exloërmond, volgende week zaterdag in Kampen met Jan Vayne en het weekend daarna in Silverdome (Zoetermeer) om vervolgens te racen naar Noordwijk waar ik mag zingen bij de Bloemencorso in Noordwijk. Hopen dat het dan niet zo koud is als nu. Volgende keer schrijf ik daar wel weer meer over.

Tot over twee weken,

Liefs,

Sharon

Lees ook:Glamourcam: De Society Lunch in het Kurhaus
Lees ook:Sharon Schrijft: Aloha Hawai’i
Lees ook:Sharon Schrijft: blauwe plekken in de sneeuw
Lees ook:Sharon Schrijft: Spamalot in het eh… Nieuwe Luxor?
Lees ook:Sharon Schrijft: Valentijn en meer…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sharon Schrijft: we totally rocked the house!

  1. Hester

    Hé Sharon, Ik heb je al een tijdje niet gezien bij de Zumba.Gaat het goed met je. Grtz, Hester, Zumba-sister.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>