Christian’s Column: B-Fashionable & More

Deze week was het dan eindelijk zo ver. Na maanden van voorbereiden was het moment daar. De officiële opening van B-Fashionable aan de Keizersgracht in Amsterdam. Wij waren door de eigenaren gevraagd om de opening te organiseren en de PR eromheen te verzorgen. En zo geschiedde dat maandag 23 april jl. onder grote belangstelling de nieuwste beautyzaak in Amsterdam geopend werd.

B-Fashionable opende officieel haar deuren en vele gasten, waaronder een groot aantal Bekende Nederlanders zoals Sylvana Simons, Ronald Kolk, Esther Oosterbeek, Mariska van Kolk en styliste Graziella Ferraro waren aanwezig om dit heuglijke feit te vieren. De gasten werden door drie sexy gastheren (Damien, Timo en Jeffrey) ontvangen met een glas champagne met daarin een ‘diamantje’. Bij Coster Diamonds kon ter plekke worden gecheckt of de diamant een van de tien echte diamanten was die deze avond werden weggegeven. Ook Sylvana Simons en Rosemarie Smid-Giesen van der Sluis (vrouw van bariton Ernst Daniel Smid) behoorden tot de gelukkige winnaars van een echte diamant. Er vond een modeshow plaats en Diva Mayday stond achter de draaitafel en presenteerde de avond.

B-Fashionable is een nieuw en uniek beautyconcept. Men kan er niet alleen terecht voor een bezoek aan de kapper, maar ook voor schoonheidsbehandelingen, massages, een bruine teint via spray-tan, sieraden, tassen of voor kleding is men bij B-Fashionable aan het juiste adres, en dat alles onder een dak. Voor de hedendaagse vrouw (en uiteraard ook de man) is B-Fashionable het adres op beauty gebied! Iedere tweede en laatste zondag van de maand is er ook een cosmetisch arts aanwezig die injectables verzorgt. Voor meer informatie kun je terecht op www.b-fashionable.nl maar ‘like’ vooral ook de facebook pagina van deze beautyzaak. Ze hebben namelijk regelmatig leuke aanbiedingen die ze via Facebook communiceren.

En verder was het afgelopen week druk rondom de voorbereidingen van de komst van de Amerikaanse acteur, regisseur en producer Lorenzo Lamas. Bij velen van jullie vast nog wel bekend door zijn rollen in Falcon Crest, Renegade en The Bold and the Beautiful. Lorenzo, die door Hollywood Produksiyon naar Istanbul wordt gehaald, maakt op weg daarheen een tussenstop in Amsterdam en wij zijn gevraagd om die dag zijn PR en publiciteit te verzorgen. Lorenzo zal op woensdag 2 mei om 17.00 uur een boks workout verzorgen bij Special Sports Amstelveen. Deze workout is voor iedereen gratis toegankelijk, maar aanmelden bij Special Sports is wel verplicht. Ik hoorde dat Patty Brard al staat te trappelen om mee te doen. Een unieke kans om deze acteur dus eens in levende lijve te ontmoeten. Na afloop van de workout is er een meet & greet met hem. Don’t miss it!

Verder ben ik naar de theatershow van Joan Collins in het Nieuwe de la Mar theater geweest. Een super leuke avond met vele bekenden weer in de zaal. Zelfs Connie Breukhoven, toch onze enige echte diva wat mij betreft in Nederland, was aanwezig om die andere diva te komen bekijken. Ik moet zeggen, knap werk van Joan die toch al 78 is en er lichamelijk nog zeker goed uit ziet voor haar leeftijd. Het was echt een vermakelijke avond.

En verder was het een druk weekje. Ron Link, een van de artiesten die wij vertegenwoordigen, schittert volgend jaar in de musical Assepoester van Van Hoorne Entertainment. Maandag 23 april vond de perspresentatie plaats van alle producties die Van Hoorne komend seizoen op de planken brengt en uiteraard was Ron daarbij aanwezig om zich te presenteren. De volgende dag (dinsdag 24 april) vond in Amsterdam de lancering plaats van de nieuwe L’Homo het gayminded magazine dat uitgegeven wordt door Linda de Mol. Het is altijd weer spannend wie of wat er nu weer de cover zal sieren. En die was zeker verrassend te noemen. Het is altijd een leuke uitgave dus zeker de moeite waard hem ook dit jaar niet over te slaan.

Woensdag was er een aspergeparty in het Collegehotel in Amsterdam. Vele zakelijke bekenden kwamen op dit nieuwe initiatief af. Ik ging er samen met goede vriendin Netty van der Veer heen en dat staat altijd garant voor gezelligheid. Het was een leuke middag waarbij ik vele bekenden heb gesproken, maar ook weer leuke nieuwe mensen heb ontmoet. Toen ik dacht donderdag dan maar eens de sportschool op te zoeken kreeg ik een belletje van collega en goede vriendin Linda Feltkamp van Bits Agency die onder andere Ruud Feltkamp, Ferry Doedens en Fajah Lourens vertegenwoordigt. Of ik zin had om mee te gaan naar Ferry’s première in Wicked. Tja en dan zeg je natuurlijk geen nee. Ferry speelt naast Jim Bakkum een paar keer per week in deze prachtige productie van Joop van den Ende Theaterproducties de rol van Fijero. Samen met zijn (ex-) GTST collega’s zoals Everon Jackson Hooi, Ruud Feltkamp, Marly van der Velden, Lieke van Lexmond hebben we genoten van zijn debuut in Wicked. En ik moet zeggen; well done Ferry!

Ongetwijfeld ga ik de komende dagen nog verder met voorbereidingen treffen voor de komst van Lorenzo Lamas naar Nederland, maar ik ga ook genieten van het vrije weekend en Koniginnedag. Benieuwd wat jullie allemaal gaan doen. Geniet er in ieder geval van. En vergeet niet me te volgen op twitter @chrislooman, dan weet je in ieder geval wat ik aan het doen ben de komende dagen.

Tot over twee weken!
Chris

Lees ook:Christian’s Column: Time flies when you are having fun…
Lees ook:Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?
Lees ook:Christian’s Column: Christian goes international
Lees ook:Christian’s Column: Life After Football en meer
Lees ook:Lorenzo Lamas gaf boksles aan Patty Brard en Gerard Joling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>