Rubriek: #OMWTTT – Lars Sörensen

#OMWTTT – Lars Sörensen: Over brulboeren, geile kapsters en mollen

Over brulboeren, geile kapsters en mollen. Al was je de grootste verrader van het hele land, als ze je maar vaak genoeg zien gaan ze vanzelf van je houden.
Stel het lukt je om net bekend genoeg te worden, ze vragen je voor de AVRO’s Wie is de Mol?… en in aflevering 2 moet je naar huis… weet jij überhaupt nog wie er als eerste naar huis moest? Het illustreert maar weer eens ernstig dat je eerder vergeten dan onthouden bent.

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: Sterrenstress

In moordend tempo schieten links en rechts verse talenten langs je heen, jong, lekker, ambitieus en sommige zelfs met talent. Ineens vliegt het je naar de strot: sterrenstress. Er kan geen kleinkunst tegen op.  Talentenjachten als Idols, The Voice Of Holland en Holland’s Got Talent zetten sneller nieuwe sterretjes op de markt dan Marc-Marie Huibregts van look verandert.  Naam, faam, wurgcontract en gaan!! Je struikelt in elke club over Ben Sanders, of een van zijn lang vergeten voorgangers. Dit is Nederland en hoe klein we ook zijn hebben we een onstilbare honger naar nieuw!

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: Roddeltheraphie & achterklapnoodzaak

Stel er was niets meer te roddelen, aan te nemen of te gissen. Naast massa-ontslagen in de journalistiek zouden vele bezoekers van kapper en chinees zich kapot vervelen, lang leve ‘de bladen’!

Nog niet zo lang geleden was ik op de Miljonairfair. Hordes met sterren in de B t/m T categorie drongen zich op aan een handjevol fotografen. Wat meteen opviel, ze kenden elkaar allemaal bij naam. Nu was ik er met Sanne Kraaijkamp, denk Sanne-K Design, denk Tattoos, denk Playboy November, dus op zich niet gek dat zij herkend werd door deze vooral mannelijke plaatjestrekkers. (Niet dubbelzinnig bedoeld). Maar Sanne en ook de overig aanwezige BN’ers wisten veel van de fotografen bij naam te groeten.  Her en der vlogen zelfs enkele luchtkussen door de miljonair-air…

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: Selfhelp-column voor ‘cribcrashers’ en ‘celebcashers’

Als je denkt dat je de enige bent die cashed op je talent, ben je of naïef of heb je net met je broertje Popstars én The Voice of Holland gewonnen. Natuurlijk is het leven oneerlijk. Terwijl jij op straat staat te blowen onder schooltijd signeert Ali-B cd’s of knipt betaald een lintje door. Terwijl jij van je vriendin wat geld aftroggeld voor kekke nieuwe voetbalpatta’s, leegt Wesley waarschijnlijk nog een flesje Moët, voordat hij zich naast Yolanthe in de jacuzzi laat glijden.

Lees verder

#OMWTTT -Lars Sørensen: Vipverbouwing, over Sterrensnijders & rimpelspuiters

Als je bedenkt wat voor krachten er vrijkomen bij de gemiddelde geboorte is het een wonder dat er knappe mensen bestaan en dat we er niet allemaal als Neanderthalers uit zien. Hoe komt het dan toch dat sommige mensen gewoon zoveel mooier zijn dan anderen? En dat die mensen ook gemiddeld nog meer kans hebben op het tot VIP te schoppen?

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: Bloed, zweet & verstandkiezen

Je verwacht stiekem toch dat er een rollator de hoek om komt zeilen, twee man verplegend personeel met een AED stand by klaar om te reanimeren. Stapt Rob de Nijs binnen als of hij klaar is voor de marathon van New York. Op één been als het moet…
De afgelopen jaren vroeg ik het me menig maal af: hoe doen de celebs het? Hoe houden ze het vol om naast hun “Rock n Roll” leven de prestaties van een topsporter te leveren? Staan ‘s ochtends een lintje te knippen voor de opening van winkelcentrum “Vleuterweide”, om vervolgens twee uur furieuze fitness te ondergaan, om dan voor het eten nog even twee nummers voor het nieuwe album op te nemen en keurig op tijd in partycentrum “de Ster” aan te komen voor snabbel nummer één om vier snabbels later weer afgezet te worden en nog een kilometer oprijlaan op te joggen.

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: Rosbeefcolberts & Ugg strings

Twee zwarte kaartjes met gouden letters. De garantie voor een avond vol dampende luxe, gratis champagne, glamour en the rich and famous. “Miljonair Fair VIP night here i come!” Tijdens de uitzending van vrijdag krijg ik ze van een collega. Uiteraard blijf ik cool. Wel gaat er direct van alles door me heen. What to wear? What to drive? Ik kan daar toch niet in mijn H&M pak verschijnen in een geleende Volvo 240?

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: showbizhuwelijken en tieten van graniet

In een flits zie ik mezelf aan haar arm voor het altaar. Zij in het wit, met sluier, en op haar arm één van haar kleinkinderen. “Dan mag u nu de bruid kussen” hoor ik de ambtenaar zeggen en voor ik het weet verdwijn ik tussen haar lippen.
Het is zondagochtend als ik badend in het zweet wakker wordt. Vandaag is het zo ver. Vandaag zing ik voor Conny Breukhoven. De vrouw die, toen ze nog gewoon Vanessa heette en haar eigen borsten had, menig puber tot zijn eerste gebodsoverschreidende handelingen aanzette.

Lees verder

#OMWTTT – Lars Sørensen: Stiften, tijgerprint en rimpelbillen

Lars Sørensen. Presentator & performer en al bijna 30 jaar aanstormend talent. Lars dicht, schrijft, acteert en zingt. Dat doet hij op Radio2, BNR nieuwsradio en dagelijks live commercieel in uitverkochte zalen voor bedrijven door het hele land. Je moet haast wel uit een ei komen wil je de creatieve diversiteit van deze Noorse hunk tot nu toe gemist hebben. In dat geval mag je dit blog dankbaar zijn dat ze hem als columnist exclusief wisten te strikken voor glamour.blog.nl. Lars schrijft vrijelijk associatief over zijn leven als bijna bekende Nederlander. Dat met veel fantasie, humor en een flinke dosis zelfspot. Als hij geen column’s schrijft voor Glamour.blog.nl drinkt hij champagne met knappe rijke vrouwen, laat hij zich fotograferen met adoptie kindjes of zet hij zich in voor chimpansees in nood. Lees vanaf deze week alles over Lars’ way to the top…

Lees verder