Bestorming Miljonair Fair verwacht


Wellicht slecht nieuws voor de ‘rich & (less) famous’, die zich op donderdag 11 december begeven naar de VIP-night van de Miljonair Fair. Het zou namelijk wel eens rotte eieren tegen uw designer outfit kunnen regenen. Een actiegroep van anarchisten roep namelijk op tot bestorming, verstoring, blokkering en het verpesten van de Miljonair Fair VIP-night.

Op hun website melden zij: “Op donderdag 11 december opent in de Amsterdamse RAI de Miljonairsbeurs. Deze besloten bijeenkomst van de allerrijksten is de eindeloze beleving van consumptie van luxe en bijbehorende levensstijl. Dit is een oproep aan iedereen die niet ‘included’ is en spuugt op dit elitefeest om zich te verenigen met ons, De Ongenode Gasten en zichzelf uit te nodigen als ongenode gast…”

Tip voor alle VIP-night bezoekers dus: schaf een regenponcho van 2 euro bij de HEMA aan, want je weet maar nooit wat je te wachten staat… We zijn benieuwd naar de opkomst en de afloop van deze actie.

Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Peugeot Nederland toont limited edition RCZ Asphalt op Miljonair Fair
Lees ook:Kantoor Miljonair Fair beklad
Lees ook:Miljonair Fair
Lees ook:Video: Opening Miljonair Fair door Elle Macpherson

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bestorming Miljonair Fair verwacht

  1. Pingback: Protest voor de deuren van de Miljonair Fair | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>