Belle Perez zingt én schaatst in nieuwe Holiday on Ice show


Belle Perez is vandaag toegevoegd aan de cast van de nieuwe show Spirit of the World van Holiday on Ice, die vanaf oktober in Nederland te zien is. De Spaans-Belgische zangeres zingt een aantal nummers en bindt haar schaatsen onder voor enkele ijschoreografieën. Naast de nummers ‘A taste of honey’ en ‘Higher and Higher’ uit Spirit of the World, zingt Belle een medley van haar eigen hits.

Belle, die al op Holiday on Ice ijs stond in Hasselt en Antwerpen, wordt de komende periode aan een intensieve training onderworpen door schaatser en choreograaf Robin Cousins. Maandag 17 augustus was Belle Perez in Utrecht voor het tekenen van het contract, haar eerste training en het doorpassen van de kostuums voor de Nederlandse show bij de Holiday on Ice.

“Als klein meisje schaatste ik al en ging ik vaak naar Holiday on Ice. Vooral de kostuums vind ik prachtig, ik kan niet wachten om onderdeel uit te maken van deze Nederlandse tournee. Met mijn medley van Que Viva La Vida, Ave Maria, El Mundo Bailando en Enamorada vier ik tevens mijn tienjarig jubileum. Ik weet zeker: het wordt vuurwerk!” aldus de zangeres.

Belle is voor het eerst te zien tijdens de try outs in Den Haag op 16 oktober. Op de website staat een overzicht van alle voorstellingen waaraan Belle deelneemt, waaronder de première op 25 oktober in Ahoy Rotterdam.

Foto: Holiday on Ice

Lees ook:Holiday on Ice wederom spetterend in premiere
Lees ook:Do rijdt geen scheve schaats
Lees ook:BN’ers op wereldreis tijdens première Spirit of the World
Lees ook:Birgit Schuurman in show ‘Speed’ van Holiday on Ice
Lees ook:Do en de cast van Energia beleven succesvolle première in Groningen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Belle Perez zingt én schaatst in nieuwe Holiday on Ice show

  1. Pingback: Do rijdt geen scheve schaats | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>