Symphonica in Rosso met Diana Ross gaat door


Symphonica in Rosso, dat dit jaar gewijd is aan zangeres Diana Ross, gaat wel door. Dit heeft zanger Marco Borsato zojuist bekendgemaakt op een zeer drukbezochte persconferentie in de Amsterdamse poptempel Paradiso. The Entertainment Group (TEG), die de concerten organiseerde verkeerde in grote financiële problemen en is dinsdag failliet verklaard.

Eerder ging het gerucht dat de concerten niet door zouden gaan door het faillisement, maar nu blijkt dat de concerten door zullen gaan. Voor het publiek van Diana Ross geldt echter wel dat de drie evenementen worden samengevoegd naar twee. Bezoekers van zondag 18 oktober worden verdeeld over de shows op vrijdag 16 oktober en zaterdag 17 oktober. Hiervoor moeten de kaarten worden omgezet. De bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Marco Borsato: “Het publiek is voor iedere artiest ongelofelijk belangrijk. Het idee dat ruim 60.000 mensen een kaartje zouden hebben en géén concert, is voor mij niet te verteren. Ik heb alles op alles gezet om een manier te vinden Symphonica in Rosso door te kunnen laten gaan en dankzij de enorme inzet van Mojo en met de steun van het Gelredome, Stage Entertainment, See Tickets en vele andere bedrijven en collega’s uit het vak zijn we tot een oplossing gekomen. De entertainmentbusiness laat zich van zijn mooiste kant zien om het publiek te geven waar zij recht op heeft!”

Marco Borsato zal zelf twee concerten aan Symphonica in Rosso vastplakken om de kosten van de concerten met Diana Ross te financieren. De artiesten die op deze concerten, onder de noemer Marco & Friends, optreden doen dit geheel belangeloos om zoveel mogelijk geld in het laatje te brengen. Tijdens deze concerten op 20 en 21 oktober zullen onder meer Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Do, Yes-R en Edwin Evers optreden. De productie van de concerten van Borsato en die van  Symphonica in Rosso met Diana Ross wordt door Mojo Concerts verzorgd. De kaartverkoop voor deze concerten begint a.s. zaterdag om 10 uur.

Lees ook:Symphonica in Rosso dit maal met Diana Ross
Lees ook:Morgen meer duidelijkheid over Symphonica in Rosso
Lees ook:Symphonica in Rosso 2010 met Sting
Lees ook:Concerten Marco Borsato & Friends uitverkocht!
Lees ook:Nick & Simon doen Symphonica in Rosso 2011

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Symphonica in Rosso met Diana Ross gaat door

 1. saskia

  een beetje onvolledig bericht. Wie gaat het produceren? Mojo? JOoop van den Ende?

    /   Reply  / 
 2. Angel Mulder Auteur

  De productie van de concerten van Borsato en die van Symphonica in Rosso met Diana Ross wordt door Mojo Concerts verzorgd.

    /   Reply  / 
 3. marian

  Lekker belangrijk “wie gaat het produceren” belangrijkste is dat 70.000 mensen waar voor hun geld krijgen en vind het mooi dat er zoveel artiesten belangeloos optreden. Denk er zelfs aan om een kaartje voor dat concert te kopen
  TOP!! mensen (marco) dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen

    /   Reply  / 
 4. Monique

  Fijn dat het doorgaat! Ik had de datum al een tijdje in mijn agenda staan, vanwege een een uitnodiging voor een VIP-arrangement. Nu kan ik me er dus echt op gaan verheugen!

  Mooi dat Marco zo’n initiatief neemt! Ook alle artiesten die belangenloos optreden, verdienen een pluim wat mij betreft.

    /   Reply  / 
 5. Lies Ilsen

  Het publiek is belangrijk voor iedere artiest??? Waarom krijgen wij ons geld voor het gecancelde concert van Diana Ross op 18 oktober in de Gelredome dan niet terug? Marco Borsato, TEG en die hele rimram hoeft voor ons echt niet meer!!!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Heb je geen aanbod gekregen voor de andere dagen?

     /   Reply  / 
 6. Monique

  Het was geweldig, wat een feest! Diana was goed bij stem en had er zelf ook zichtbaar plezier in. Ook het voorprogramma met Alain Clark was goed, evenals zijn duet met de diva. Na afloop was er nog een afterparty in de VIP-lounge en konden de beentjes van de vloer op muziek uit de 80-90′er jaren. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Het was echt een topavond!

  In de VIP-lounge wemelde het trouwens van BN-ers: André van Duin, Maurice van Wijnen, Gerard Spong, Erik de Vogel, Caroline de Bruijn, John Ewbank, Erik de Zwart en Hans Klok heb ik gespot, maar er waren er vast nog veel meer, die ik niet(her)ken. ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>