Concerten Marco Borsato & Friends uitverkocht!


Beide concerten van Marco Borsato & Friends zijn uitverkocht! De belangstelling voor deze bijzondere concerten was overweldigend en het animo veel groter dan het aantal beschikbare kaarten. Om de online kaartverkoop in goede banen te leiden, zijn mensen in fases toegelaten tot de website. Met de opbrengsten van Marco Borsato zijn concerten worden de concerten van Symphonica in Rosso met Diana Ross gefinancieerd die na het faillissement van The Entertainment Group op losse schroeven waren komen te staan.


Marco Borsato over de overweldigende belangstelling: “Ik voel me ongelofelijk gesterkt door het publiek dat zich zo massaal achter me heeft geschaard. De manier waarop deze concerten zijn ontstaan is uniek te noemen, de samenstelling van de optredende artiesten heel bijzonder. Dat de beide avonden in het door mij zo geliefde GelreDome al in zo’n korte tijd zijn uitverkocht, geeft me nog meer inspiratie om samen met mijn vrienden een muziekspektakel neer te zetten dat zijn gelijke nog niet heeft gevonden!”

Marco heeft voor zijn optredens in het GelreDome vele vrienden uit het vak uitgenodigd om de shows onvergetelijk te maken. Deze waardevolle collega’s – Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Do, Alain Clarke, Van Velzen, Yes-R en Edwin Evers – zullen net als Borsato zelf, geheel kosteloos optreden. Op dit moment is nog niet duidelijk welke gasten op welke dag meezingen maar dat wordt snel bekend gemaakt. Marco Borsato is inmiddels enthousiast begonnen met de invulling van zijn concerten en hij kijkt er, net als vele fans, enorm naar uit. Marco Borsato en Mojo Theater roept fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen nogmaals op om geen kaarten via de zwarthandel te kopen.

Lees ook:Zwarthandel stort zich op Marco Borsato kaarten
Lees ook:Symphonica in Rosso met Diana Ross gaat door
Lees ook:Symphonica in Rosso 2010 met Sting
Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!
Lees ook:Symphonica in Rosso dit maal met Diana Ross

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Concerten Marco Borsato & Friends uitverkocht!

 1. robert

  Goh,
  Ben dus te laat
  Had graag een aantal kaarten gehad.
  Super innitiatief en goed dat alles op dee manier wordt opgelost
  Marco kan volgens mij wel 5 avonden vol krijgen

    /   Reply  / 
 2. syone

  ik heb het erg te doen met Marco,…ook al had hij dingen kunnen zien,…ieder zijn vak de een doet het geld de ander zingt!
  Ik vind marco miet naief,..want je mag toch hopen dat de mensen die voor je werken zijn ding doen!

  Marco moet gewoon lekker zingen,…..daar genieten we allen van!

  Ik ben ervan overtuigt als je dit met hartt en ziel doet dan kom je er wel weer marco,…jammer genoeg heb ik geen kaartje meer kunnen krijgen,…maar ik vindt je top hoe je met alles omgaat!!

  Leontien mag trots op je zijn,….en leontien,…sterkte meid met al deze dingen!!!

  warme groet,

  Syone van wijland,.driebergen

    /   Reply  / 
 3. chris bakker

  wel heel erg jammer dat de concerten zo gauw waren uitverkocht
  ik had graag met mijn 4 kinderen heen gegaan maar heb geen kaarten kunnen bemachtigen en ik wil ook geen kaarten kopen van zwarthandelaren

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>