Boom Chicago’s Upgrade or Die (WIN!)


Dinsdag 17 november gaat Boom Chicago’s nieuwste show Upgrade or Die in première. De hilarische high-tech comedy show zorgt dat je helemaal up to date bent met het moderne leven. Twitter en Widgets en Apps? Oh My! To tweet or not to tweet?  Dat is de vraag. En de nieuwe filosofie?  iPhone therefore iAm. Wij geven ter ere van onze eerste verjaardag kaarten weg voor een voorstelling van Boom Chicago.

Maar maken smart phones ons ook echt slimmer? Besparen onze computers ons tijd of slurpen ze die juist op? En social networking?  Als je LinkedIn bent op Facebook krijg je dan Hyves? Een ding is zeker: Boom Chicago’s comedy upgrade is snel, grappig en het haalt de bugs uit eerdere versies. Upgrade or Die is een interactief comedy spektakel vol improvisatie, sketches, muziek, video en de nieuwste technische snufjes. De show maakt gebruik van de ideeën van het publiek, de acteurs, het internet en is state-of-the-art funny zonder terug te vallen op goedkope gimmicks…. Nu in 3D!

Helemaal in lijn met deze interactieve show worden er via Twitter kaarten weggegeven, dus: volg Boom Chicago nu ook op Twitter!

Boom Chicago
In hun 16-jarige bestaan is Upgrade or Die alweer de 34ste nieuwe show van komediegezelschap Boom Chicago. Boom Chicago introduceerde in 1993 improvisatiecomedy bij het Nederlandse publiek en stond hiermee in ons land aan de wieg van deze inmiddels zeer populaire vorm van grappen maken, waarbij van tevoren geen script bestaat.

Onder leiding van Andrew Moskos, Saskia Maas en Jon Rosenfeld groeide Boom Chicago uit tot een internationaal comedyinstituut waar Nederland trots op mag zijn.  Boom Chicago speelt negen voorstellingen per week in het eigen theater aan het Leidseplein en tweehonderd shows per jaar op lokaties wereldwijd in het festival circuit en B2B segment. In de afgelopen zestien jaar hebben meer dan anderhalf miljoen mensen een Boom Chicago show gezien.

WIN!
Wil jij kans maken op kaarten voor Boom Chicago’s Upgrade or Die (voor een datum naar eigen keus, tot half december)? Stuur dan voor 20 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Boom Chicago. Onder de inzendingen verloten wij deze kaarten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 15 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:50% Korting op de musical Chicago!
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win ‘The Life Codes’ van Patty Harpenau
Lees ook:Video: Patricia Paay en The DreamMen
Lees ook:Nieuwe superster uit X-Factor: Ethan Boroian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>