Do en de cast van Energia beleven succesvolle première in Groningen

Vanavond beleefde Energia, de nieuwe show van Holiday on Ice, haar première in Martiniplaza te Groningen. Het was nog even spannend of zangers Do, de special guest in de show, naast de schaatsers haar opwachting kon maken. Do ging gisteren door haar enkel bij een extra training op het ijs. Gelukkig had de zangeres vandaag niet veel pijn meer en straalde zij op het ijs te midden van de internationale cast.
Energia vertelt het verhaal van een magische reis door tijd en ruimte langs sterren, planeten en hun bewoners. Eén van de blikvangers van de show is het decor. Dit driedimensionaal bewegende universum bestaat uit een gigantische planeet met daaromheen een dampkring van ijs waar zelfs op geschaatst kan worden. Deze constructie van 20 bij 20 meter weegt bijna 23.000 kilo en is een lust voor het oog. De acrobatiek van de ijsdansers, de kleurrijke kostuums en een betoverende lichtshow maken in combinatie met de clowns Ein & Stein en hun grappige intermezzo’s van Energia een spektakel voor de hele familie.

Kaarten voor Energia zijn vanaf € 29,- verkrijgbaar via 0900 300 3000 (€ 0,45 p.m.) of via www.holidayonice.nl.

Lees ook:Do rijdt geen scheve schaats
Lees ook:Do repeteert met cast ‘Energia’
Lees ook:Holiday on Ice: Energia
Lees ook:BN’ers gooien sneeuwballen voor het goede doel
Lees ook:Sheik koopt lens van dik 1,6 miljoen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>