Spannende Televizier-ring avond

Een spannende avond vanavond in Theater Carré. Daar vindt deze avond de uitreiking plaats van de Gouden Televizier-ring. Wie wordt de grote winnaar? Voor het beste programma zijn De TV-Kantine, Ik hou van Holland en Wie is de Mol? genomineerd. De opening zal worden gedaan door Jim Bakkum en Jamai Loman en André van Duin reikt de ring uit…

De show wordt gepresenteerd door Chantal Janzen, die waarschijnlijk wel weer een sausje humor in het geheel zal gooien. Wie is de Mol is voor de vierde keer genomineerd voor de belangrijkste televisieprijs van Nederland. De TV Kantine en Ik hou van Holland beiden voor de eerste keer.

Irene Moors (RTL 4), Linda de Mol (RTL 4) en Yvon Jaspers zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentatrice van het jaar. Alle drie de dames wonnen de Zilveren Ster al eens. Linda de Mol in 2001, Irene Moors in 2002 en Yvon Jaspers in 2006, 2008 en 2009. Voor Yvon Jaspers is dit de zesde nominatie.

Bij de mannen zijn Jeroen van Koningsbrugge (RTL 4), Joris Linssen (NCRV) en Matthijs van Nieuwkerk (VARA) genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Jeroen van Koningsbrugge en Joris Linssen zijn nieuwkomers in deze categorie, voor Matthijs van Nieuwkerk is het de vijfde nominatie.

Al sinds de eerste editie van de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma (geïntroduceerd in 2000) is Het Klokhuis genomineerd. En dit jaar is geen uitzondering (11e nominatie). Het Klokhuis neemt het op tegen Sesamstraat (3e nominatie) en Taarten van Abel (1e nominatie).

De Televizier Talent Award wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Dit jaar gaat de strijd tussen Jan Kooijman (RTL 5), Jan Smit (TROS) en René van der Gijp (RTL 7). De prijs voor nieuw presentatietalent werd eerder gewonnen door Yolanthe Cabau van Casbergen en Lieke van Lexmond. Het wordt dus weer een spannende avond. Wij van Glamourblog.nl zullen hierbij aanwezig zijn. Rest ons nog de vraag: welk programma denk jij dat de Gouden Televizier-ring gaat winnen? Geef jouw mening hieronder.

Welk programma wint volgens jou de Gouden Televizier-ring?

  • De TV Kantine (51%)
  • Wie is De Mol? (27%)
  • Ik hou van Holland (22%)
Loading ... Loading ...

Wil jij op Twitter live meelezen vanaf lokatie? Volg dan de Blog.nl journalisten Angel Mulder en Herman Roggeveen op Twitter. Zij houden je op de hoogte van alle ins en outs vanaf het Gouden Televizier-ring Gala en de afterparty.

Lees ook:Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s
Lees ook:Genomineerden Televier sterren en ring bekend
Lees ook:Winnaars Televizier prijzen bekend, Gooische Vrouwen grote winnaar!
Lees ook:De Gooische Vrouwen eindelijk bekroond!
Lees ook:Bekend Nederland feliciteert Televizier Gala winnaars

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spannende Televizier-ring avond

  1. Pingback: Televisierring Gala 2010 | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>