De Smurfen veroveren Nederland!

Op zondagochtend 31 juli vond in Pathe Arena, Amsterdamd de Nederlandse première plaats van de nieuwe live-action geanimeerde bioscoopfilm DE SMURFEN in 3D. De stemmen in deze Nederlands gesproken versie worden vertolkt door o.a. Tygo Gernandt, Kim-Lian van der Meij, de Jeugd van Tegenwoordig, Jack Wouterse, Giel Beelen, Johnny Kraaijkamp jr., Nurlaila Karim en Sascha Visser.

Deze feestelijke Smurfen ochtend werd bijgewoond door bijna 1000 gasten waaronder een groot deel van de stemmencast  waaronder Jack Wouterse, Kim-Lian van der Meij, Sascha Visser en Nurlaila Karim. Maar ook Marco Borsato met zijn kinderen en Ralf Mackenbach waren van de partij.

De film is vanaf 31 juli in het hele land in voorpremières te zien en gaat op 3 augustus officiëel in première . Ook in Amerika ging de film onlangs in première. Zie de video.

Lees ook:BN’ers bezoeken Pirates premiere in Disneyland Paris
Lees ook:Kim-Lian van der Meij weer zwanger!
Lees ook:Jaap Rijnbende ontwerpt trouwjurk Nurlaila Karim
Lees ook:Op de gele loper voor Oz
Lees ook:Video: William en Kate bij première War Horse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>