De duurste kerstboom ter wereld


Op zoek naar de duurste kerstboom die er te vinden is? Zoek niet verder. Wij hebben hem voor je gevonden. De duurste kerstboom ter wereld is nu te koop in Japan. De prijs van deze kerstboom is 1,5 miljoen dollar.

De boom is vervaardigd van massief 24 karaats goud en is gedecoreerd met meer dan 240 juwelen vervaardigd van diamanten en parels. De boom weegt ongeveer 21 kilo. Mocht je in de buurt zijn, de boom is te koop bij Ginza Tanaka Jewellery Shop in Shinsaibashi, Osaka.

Nu kan het aan ons liggen, maar echt een gezellige, feestelijke boom vinden we het niet. Jij wel?

Lees ook:Sheik koopt lens van dik 1,6 miljoen!
Lees ook:Goudstaven succes bij Harrods
Lees ook:Gouden Aston Martin met diamanten
Lees ook:De duurste oordopjes ter wereld
Lees ook:Dochter voor Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>