200 mensen er uit bij Chanel


De recessie komt ook bij grote gerenommeerde merken hard aan. Het modehuis Chanel schrapt namelijk tweehonderd banen. Het gaat daarbij vooral om medewerkers met een tijdelijk contract en oproepkrachten.

Vooral op de afdeling productie van Chanel in Verneuil-en-Halatte vallen de meeste ontslagen, maar ook bij de winkel van Chanel aan de Rue Cambon in Parijs verdwijnt personeel. De ingreep is een direct gevolg van de teruglopende consumentenvraag door de kredietcrisis. Voor Chanel is het de grootste reorganisatie sinds het ontslag van veel personeel rond de uitbraak van de Tweede Wereldoorlog.

Lees ook:Jannetje Koelewijn weg bij NRC om artikel Prins Friso
Lees ook:Glamourous App voor je iPhone
Lees ook:Rijden op een echte Chanel
Lees ook:Schilderijen Hitler verkocht voor 105.000 euro
Lees ook:Juwelenroof van 40 miljoen in Londen (zie de video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>