Veel celebs bij opening Armani Store (zie filmpje!)


Dinsdagavond werd de nieuwe Armani Store geopend op een van de meest bekende straten ter wereld: 5th Avenue in New York. Uiteraard wemelde het bij deze opening van de celebs, zoals Leonardo DiCaprio, Robert de Niro, Peaches Geldof, Ricky Martin, John Mayer, Alicia Keys en Milla Jovovich. Natuurlijk mocht ook de graatmagere Victoria Beckham niet ontbreken.

De nieuwe winkel op 5th Avenue mag werkelijk schitterend genoemd worden en is echt het paradepaardje van Armani. In de winkel is de Emporio Armani, Giorgio Armani, Armani Casa en Armani Jeans-collectie ondergebracht. De winkel is ongeveer 13100 vierkante meter groot, en is ontworpen door Armani zelf in samenspraak met de architecten Doriana en Massimilano Fukas. Het is een architectonisch hoogstandje geworden. Benieuwd hoe de winkel is opgebouwd en er uiteindelijk uitziet? Zie het filmpje hieronder.In het filmpje daaronder beelden van de opening gisteravond.

Lees ook:Armani opent eigen hotel in Dubai
Lees ook:Video: kerkelijk huwelijk Prins Albert en Charlene
Lees ook:Megan Fox in lingerie voor Armani (zie foto’s!)
Lees ook:Victoria Beckham stript voor Giorgio Armani
Lees ook:Nieuwe sexy foto’s van Cristiano Ronaldo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>