Chopard lanceert nieuwe geur in Cannes


Chopard was gisteravond op de openingsavond van het Cannes Festival de gastvrouw op de “Belle de Nuit” cocktail party waarvoor een glamoureuze “Black Tie and Diamonds” kledingvoorschrift gold. Tijdens deze bijzondere cocktail party werd de nieuwe Chopard damesgeur geïntroduceerd.

Het “Belle de Nuit” thema van de party was een verwijzing naar de bloem die in de nieuwe geurcompositie centraal staat. Als een ode aan de kleur van de geur en de verpakking werden de gasten van de ingang tot en met de zaal waar de cocktailparty gegeven werd, omhuld door een waterval van zachtroze licht. De Belle de Nuit bloemen (die alleen openen wanneer de nacht valt) dreven volledig in bloei in grote kristallen schalen.

De geur, die de mooie naam Cascade (waterval) draagt, is geïnspireerd op de glamoureuze en verfijnde Chopard Haute Joaillerie wereld. Elk jaar creëert Chopard, het glamoureuze juwelenhuis, een nieuwe ‘Rode Loper’ collectie die door de mooiste en bekendste sterren op de rode loper gedragen wordt.

Gisteravond droeg Elsa Pataky de Cascade uit de Chopard Haute Joaillerie collectie, oorbellen die als een waterval aan diamanten langs het gezicht van de draagster vallen. De Cascade oorbellen waren de inspiratiebron voor het ontwerp van de Cascade flacon.

Caroline Gruosi-Scheufele, Co-President van Chopard, verwelkomde de 200 gasten, celebrities en journalisten uit de hele wereld, die zich uitstekend vermaakten op de muziek van de modebewuste Franse actrice en DJ Emma de Caunes en DJ Cécile Togni.

Onder de gasten waren Elsa Pataky (actrice), Devon Aoki (model, actrice), Alessia Piovan (model), Jaydy Mitchell (model), Eugenia Silva (model), Selita Banks (model), Elizabeth Banks (Amerikaans actrice) en Roman Coppola.

De nieuwe damesgeur van Chopard, Cascade, is vanaf juli 2009 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chopard parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Rosalinde is Benelux Next Top Model!
Lees ook:Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes
Lees ook:Nieuwe reeks America’s Next Top Model
Lees ook:11 Bekende Nederlandse vrouwen met hun zus in de schijnwerpers
Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>