Een limited edition van Mercedes Benz


Zit jouw vader altijd maar in zijn Mercedes bolide en is er geen beweging in die man te krijgen? Misschien zet dit hem wel aan tot die oh zo nodige beweging: een supersnelle Mercedes-Benz… racefiets!

Beleef de snelheid en de klasse van Mercedes-Benz op de nieuwe Limited Edition racefiets. Een luxe tweewieler Mercedes, uitgevoerd in wit en antraciet, met een oplage van slechts 100 stuks wereldwijd. Okee, je moet er wel even flink voor in de buidel tasten, want de adviesprijs van dit “racemonster” is € 6.553, maar dan heb je natuurlijk wel een schitterend cadeau voor vaderdag! Hiermee wil zelfs de meest luie vader toch naar zijn werk fietsen?

Lees ook:Een Mercedes voor papa’s arm
Lees ook:Ajax gaat Mercedes rijden
Lees ook:Ook Mercedes begint online community
Lees ook:Daimler stopt met Maybach
Lees ook:Wow, wat een bak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>