Jurken jonge ontwerper tijdens Musical Awards Gala


Tijdens de uitreiking van de 10e editie van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards op 8 juni waren de creaties van de jonge ontwerper Michael Barnaart van Bergen (1983) ruim vertegenwoordigd. Maar liefst vier van de schitterende jurken die voorbij kwamen, waren van zijn hand.

Kim-Lian van der Meij (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) droeg een kort asymmetrisch jurkje van groene zijde met een strik van gouden tafzijde op haar schouder.

De asymmetrische japon van Wieneke Remmers (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) bestond uit fuchsia voile gedrapeerd over een champagnekleurige Franse zijde. Op haar schouder was een antieke broche bevestigd met een steen in dezelfde fuchsia tint.

Renée van Wegberg (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) hulde zich in een knielang jurkje van kobalt blauwe Franse stretchzijde.

Jelka van Houten (winnares in 2006 Beste Vrouwelijke Hoofdrol Kleine Musical) droeg een klassieke japon met hoge taille van diep rode voile en een strikvormige antieke broche met groene steen op de schouder.

Zie hier meer foto’s van het gala.

Lees ook:Glamour op de Musical Awards loper
Lees ook:Video: de uitreiking van de Oscars 2012
Lees ook:Video: Olcay Gulsen toont sexy EK jurkje
Lees ook:De Brits, de winnaars, de optredens…
Lees ook:The Oscars. And the winners are…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>