De BH van 2 miljoen van Victoria Secret


Voor de vrouw die alles al heeft komt het luxe lingeriemerk Victoria Secret met waarschijnlijk de duurste BH ooit. Maar liefst 3 miljoen dollar kost de 2009 Harlequin Fantasy Bra, die geshowt wordt door Marisa Miller.

De BH heeft een 18-karaat gouden netpatroon dat bewerkt is met 2.355 glazen en cognackleurige diamanten. In het midden een 16-karaats hartvormige diamanten hanger. De BH is ontworpen door het italiaanse juweliershuis Damiani. Maar liefst 15 mensen werkten in totaal 800 uur aan deze BH. Marisa Miller is tot nu toe de enige lucky girl die deze BH heeft mogen dragen (zie filmpje hieronder)

Victoria Secret is trouwens op zoek naar nieuwe modellen. Via een Next TopModel-achtige wedstrijd willen zij een nieuw model voor hun lingerielijn vinden. De finalisten van deze wedstrijd zullen naar een heus Angel Boot Camp gaan. Het programma zal op de Amerikaanse zender CBS worden uitgezonden. Dus wil jij de nieuwe Doutzen Kroes of Marisa Miller worden, dan kan je je hier aanmelden.

Lees ook:De nieuwe Victoria Secret babes!
Lees ook:Doutzen Kroes sexy voor Victoria Secret (zie foto’s)
Lees ook:Video: Victoria’s Secret nu ook met sexy sportkleding
Lees ook:Heidi Klum 5 weken na bevalling alweer op de catwalk!
Lees ook:Sexy Victoria’s Secret modellen zingen in kerstlingerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>