The World in Vogue

Oe, dit is nu echt het ultieme boek voor op onze wishlist voor de komende feestdagen. Wij zijn dol op de modefoto’s van het tijdschrift Vogue en binnenkort verschijnt een nieuwe editie van het boek The World in Vogue.

De mooiste foto’s, gemaakt door onder anderen Cecil Beaton, Annie Leibovitz, Horst P. Horst en Bruce Weber, zijn in dit boek gebundeld. Het boek bevat ruim 300 afbeeldingen van acteurs, artiesten, modellen, First Ladies en socialites zoals Mick Jagger, Michelle Obama, Kate Moss, Madonna, Angelina Jolie, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Nicole Kidman, Cher, David Bowie en Iman en Penélope Cruz, maar ook de bijbehorende verhalen. 384 Pagina’s vol met glitter en glamour dus. Er hangt aan het boek wel een fors prijskaartje. Het boek is vanaf 30 november te koop via onder andere Bol.com voor € 71,99

Lees ook:Michelle Obama op de cover van Vogue
Lees ook:Nicole Kidman sexy en mooi in de Italiaanse Vogue
Lees ook:Berlusconi wil een knuffel van Michelle Obama (zie foto)
Lees ook:Glamourcam: rode loper premiere Nine
Lees ook:Kate Moss een drama om mee te werken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>