Edelstenen op de rode loper bij de Oscars!

Er zulen aankomend weekend weer veel edelstenen over de rode loper van de Oscars voorbij komen en die zullen niet allemaal helemaal zichtbaar zijn… En die edelstenen die komen nog uit Nederland ook! Waar we het over hebben? Niet over de schitterende sieraden die de sterren ongetwijfeld zullen dragen, maar over de make-up van de sterren gemaakt van edelsteenpoeders…

Mieke Roovers introduceerde in 2001 als eerste een zeer exclusieve, custom made, make-up lijn gemaakt van edelsteenpoeders. Dit concept werd later in samenwerking met Rituals ontwikkeld tot de eerste massmarket edelsteencosmetica. Nu brengt Mieke het edelstenenconcept op een hoger niveau met Santi cosmetics: verzorgingsproducten met de energetische werking van meteoriet.

Hollywood sterren als Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Helen Hunt en Sandra Bullock droegen haar Maria Magdalena Cosmetics op de rode loper van de Oscars. Fox TV, Movie Classics en CNN (wereldwijd), zonden een item uit met Mieke Roovers omdat haar eerste product in 2002  werd uitgeroepen door de Celebrity Oscar Gifting Lounge tot “One of the Three Hottest Fashion Items for the Oscars”.  Helen Hunt was lyrisch over de producten en liet weten dat ze nog nooit zo veel complimentjes had gekregen.

Santi Cosmetics introduceert nu een nieuwe generatie gezichtscrème met de magische vitaliserende werking van diamant afkomstig van een meteoriet. Binnenkort vertellen we je op Glamourblog nog veel meer over deze producten, die geprezen worden door de sterren en ongetwijfeld dit weekend weer door veel sterren op de rode loper van de Oscars gebruikt zullen worden. De sterren zijn dol op Mieke en haar producten!

Lees ook:Bridget stijlvol langs de rode loper van de Oscars
Lees ook:Pupa partner Joop van den Ende
Lees ook:Oscars 2010: de jurken
Lees ook:Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes
Lees ook:Premiere Zorro, de rode loper

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Edelstenen op de rode loper bij de Oscars!

  1. Pingback: Pre-Oscar feestjes al in volle gang | Celeb

  2. Pingback: De hemel op aarde! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>