Een telefoon… gewoon om mee te bellen!

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons geen telefoons meer. Ze zijn camera’s, computers, navigatiesystemen en van alles en nog wat in één. Maar soms ben je al die poeha zat en wil je gewoon een telefoon. Gewoon om mee te bellen en gebeld te worden. Maar dan wil je niet zo’n ouderwetse koelkast natuurlijk. Stijlvolle redding is nabij…

De bedenkers van John’s phone zien na alle iPhones en Blackberries een gat in de markt voor deze Dutch Design gadget. Een stand-by tijd van ruim drie weken, tien voorkeuzetoetsen, simlockvrije technologie en een fraaie look. Zo simpel kan het zijn. Ook voor kinderen en ouderen is John’s phone zeer gebruiksvriendelijk, mede vanwege de grote druktoetsen. Bovendien is heel handig een old skool pen en notitieboekje in de rug van het apparaat ingebouwd.

Met John’s phone kan je bellen en gebeld worden. John’s phone werkt overal ter wereld met iedere simkaart. Alle oproepen zijn zichtbaar in het scherm bovenin. Elke type SIM-kaart past in de John’s phone, of het nu gaat om pre-paid of een abonnement, lokaal of internationaal. Eén beltoon, twee type volumes en een trilfunctie. Handsfree bellen kan met de bijgeleverde oortelefoon en het toestel is ruim drie weken stand-by. Aan de achterkant van het toestel is een notitieboekje met pen geïntegreerd. Ook kan John’s phone tien nummers opslaan. That’s it. Meer niet. Wij zijn al helemaal fan. Who needs an iPhone anyway?

Het is nog eventjes wachten op John’s, want de telefoon is vanaf 1 oktober 2010 in verschillende kleuren verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 79,95 bij diverse verkooppunten, waaronder de Bijenkorf en via www.johnsphones.com

Lees ook:Dior introduceert peperdure telefoon
Lees ook:Met diamant bezette telefoons geliefd in Japan
Lees ook:Beau wint Emmy met The Phone
Lees ook:Wij willen Prada!
Lees ook:Handige app? Dinnertime

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>