Beautyproduct van de Week: Dior Diorskin Nude Glow

Je kent ze wel, van die musthave producten waar weinig over valt te vertellen, maar die je gewoon MOET proberen. Wij laten je voortaan elke week weten wat ons Beautyproduct van de Week is. Deze week is dat Diorskin Nude Glow van Dior…

De Nude Glow (001) van Dior is een hele prettige vloeibare highlighter, die zorg voor een lichte glans op de huid. Hierdoor krijg je een stralende look. Wij gebruiken hem vooral op de jukbeenderen, net onder het oog en net onder de wenkbrauwen en bij gebruik krijgen we altijd veel reacties dat we er zo goed uitzien.

Je kan de Nude Glow onder de foundation gebruiken, maar ook licht aantippen op de foundation voor die stralende look. De kleur is zacht abrikoos, maar doet het in principe bij iedereen wel goed omdat hij erg transparant is. De absolute musthave om in deze sombere dagen toch die stralende zomerteint te behouden!

Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Kate Moss is het nieuwe gezicht van Dior Addict
Lees ook:Franz Ferdinand en Marion Cotillard voor Dior
Lees ook:Anita Witzier is gezicht van Olaz
Lees ook:Elton John maakt blingbling iPod voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>