Jort op zoek naar de grootste en langste…

Jort Kelder gaat op zoek naar de grootste en langste… boot wel te verstaan. In aflevering 5 van het KRO programma ‘Bij ons in de PC’ brengt Jort Kelder een bezoek aan de Monaco BoatShow, waar het er vooral om gaat wie de langste en grootste boot heeft.Ook zien we hoe belangrijk het is om dure kunstwerken aan boord te hebben. In Amsterdam Zuid verdwijnen steeds meer kleine middenstanders uit het straatbeeld omdat ze de torenhoge huren nauwelijks nog kunnen betalen. Het gevolg is dat alleen de grote merken het overleven.
Verder gaat Jort winkelen met Romke Kooyenga, de rijkste Fries van Nederland. Hij is zo gewoon gebleven dat hij door het winkelpersoneel in de PC Hooft vaak niet serieus wordt genomen. En verder een reportage over een wel zeer exclusief hotel in Parijs waar de rol van hond en hondenbezitter (z’n baasje) schaamteloos wordt omgedraaid. Kortom, dat wordt weer smullen geblazen…

Bij ons in de PC, zondag 30 november om 22.25 uur bij de KRO op Nederland 1

Lees ook:Miljonair Romke Kooyenga aast op boedel Scheringa
Lees ook:Jort Kelder de lucht in!
Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel
Lees ook:‘Kan iemand Jort Kelder afschieten?’
Lees ook:Pieter Storms sloeg Jort Kelder na uitzending DWDD

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jort op zoek naar de grootste en langste…

  1. glinueVecunny

    This is why such sites have to be very stringent; they are answerable to their own merchant account provider.
    notebook pc asus

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Miljonair Romke Kooyenga aast op boedel Scheringa | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>