Winona Ryder doet weer de grote verdwijntruc

Eens een dief altijd een dief? Opvallend is wel dat de armband en de ring die Winona Ryder leende van modehuis Bvlgari voor een modefeestje plots spoorloos zijn verdwenen. De sieraden hadden een waarde van ruim $125.000

De actrice leende de sieraden met een waarde van tienduizend euro voor de Marie Claire Awards in Madrid vorige week zondag. Na het feestje zou ze zijn vergeten de juwelen terug te geven aan het modehuis. Naar eigen zeggen besloot de actrice daarop de sieraden af te geven bij de balie van haar hotel zodat ze daar konden worden opgehaald.

Uit beelden van de bewakingscamera’s van het hotel bljkt echter dat Winona Ryder niets heeft afgegeven. Het verdwijnen van de sieraden is saillant omdat Ryder in 2001 betrapt werd op winkeldiefstal. Op beelden van bewakingscamera’s was duidelijk te zien hoe ze in een kledingzaak in Beverly Hills voor twintigduizend dollar aan kleding in haar tas stopte. Achteraf verklaarde ze dat ze onder invloed was van de zware pijnstillers die ze indertijd slikte na een dubbele armbreuk. En nu had ze zeker weer een vlaag van verstandsverbijstering? Zie een foto van de sieraden hier.

Lees ook:Verloren juwelen ter waarde van 7 miljoen in kast
Lees ook:Win: Een Spaarpot van Beverly Hills Chihuahua!
Lees ook:Peperdure sieraden Back Street Boy verdwenen
Lees ook:Armani opent eigen hotel in Dubai
Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winona Ryder doet weer de grote verdwijntruc

  1. André de Hooge

    Wanneer laat zij zichzelf voorgoed verdwijnen????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>