Jessica Alba op Campari kalender

Nog geen half jaartje geleden beviel Jessica Alba van haar dochtertje Honor Marie Warren. Dat Jessica weer helemaal strak in haar vel zit en helemaal hot is, bewijst ze wel op de nieuwe kalender van Campari voor 2009.
De foto’s voor de kalender werden gemaakt door topfotograaf Mario Testino in Malibu. Het resultaat is een schitterende kalender van de superstrakke echtgenote van Cash Warren. Alle foto’s van de kalender, kun je hier zien. Wat een schitterende vrouw is het toch! Er komen overigens maar 9.999 exemplaren van deze kalender beschikbaar. Het is niet bekend hoeveel geld Jessica voor deze campagne gevangen heeft.

Lees ook:Pirelli Kalender 2009 (the making of)
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:It’s the end of the world, baby!
Lees ook:Was Jessica Simpson een van liefjes van Tiger Woods?
Lees ook:‘Onze’ Dave in Gooische Mannen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>