De Playboy cover van Do


Het is zover. Eindelijk ligt hij in de winkel; Playboy’s kersteditie met Do. Al weken lang probeerde iedereen de eerste foto’s online te hebben. Er werd gephotoshopt, er lekten foto’s uit van de set, maar de echte foto’s bleven bewaard. Vanaf morgen liggen ze eindelijk in de winkel en kan iedereen het naakte lijf van Do bewonderen. Wij hebben de cover vast voor je!

Radio 538-DJ Lindo Duvall verrichtte het belangrijke voorwerk door Do medio dit jaar al voorzichtigjes te polsen of zij geïnteresseerd was in een Playboy-shoot. Dat was ze. Hoofdredacteur Jan Heemskerk zette vervolgens samen met Do de puntjes op de i, waarna een uitgebreide fotocrew naar Kaapstad, Zuid-Afrika vertrok om terug te komen met een liefst 24 pagina’s tellende reportage.

Zowel Playboy, Do als fotograaf Paul Bellaart zijn bijzonder tevreden met de reportage, die een duidelijk warm, sfeervol jaren zestig-tintje heeft. Do: ‘Bij de eerste foto was ik nog een beetje onwennig, maar toen ik de eerste polaroid zag, was ik echt ontroerd. Ik kreeg bijna tranen in mijn ogen. Ik ben hier zó trots op.’

Hetzelfde geldt voor hoofdredacteur Heemskerk: ‘Met z’n allen hebben we geprobeerd een bijzondere reportage te maken en naar mijn bescheiden mening is dit zeer goed gelukt. Door de zwoele uitstraling van de foto’s wordt deze mooie vrouw nóg mooier!’

Playboy’s kersteditie met Do ligt vanaf 11 december in de winkel.

Lees ook:Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008
Lees ook:Quinty Trustfull in Playboy?
Lees ook:Jan Heemskerk vertrekt bij Playboy
Lees ook:Weer bekende Nederlandse in Playboy!
Lees ook:Carmen Electra woest aantrekkelijk in Playboy (zie foto!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Playboy cover van Do

  1. Gert

    Wat een mooie foto. Leuk idee om ook foto te gebruiken achter op de Robijn Wol en Fijn als wrijffoto, die tevoorschijn komt na een minuutje wrijven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>