Marijke Helwegen gestopt door de ME


We lieten je deze week al weten dat Marijke Helwegen haar entree bij de Miljonair Fair in de Rai in Amsterdam zou maken in de Minima Fair SRV wagen. Helaas werd Marijke gisteren bij aankomst gestopt door de Mobiele Eenheid.
Terwijl zij met haar sjieke zwarte SRV wagen aan kwam rijden werd deze tegen gehouden door een wagen van de Mobiele Eenheid. De ME was daar verzameld om een groep demonstranten in toom te houden. De demonstranten demonstreerden tegen de overdadige rijkdom van de Miljonair Fair bezoekers.


“Ik had me graag, zoals gebruikelijk, voor de deur willen laten afzetten, maar de organisatie stond het niet toe dat we met de Minima Fair Winkelwagen naar de rode loper wilden. Een slimme meid is voorbereid, want ik had mijn eigen rode lopertje ook bij me. De ME-agent die een kijkje kwam nemen in mijn wagen deed alleen zijn werk. Hij kon er ook niet voor zorgen dat we het terrein op mochten. We moesten een stukje lopen naar de entree, maar daarna kon het feest toch gezellig van start.”

Zo zie je maar, Marijke is niet te stoppen. Zelfs niet door de ME!

Lees ook:De SRV-wagen van Marijke Helwegen is stuk!
Lees ook:Marijke Helwegen opent de Minima Fair
Lees ook:Protest voor de deuren van de Miljonair Fair
Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Kantoor Miljonair Fair beklad

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Marijke Helwegen gestopt door de ME

  1. jeroen

    wouw! Goed idee marijke. Er zijn tegenwoordig meer minima dan miljonairs!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>