‘Michael Jordan trouwt met kerst’


Ondanks dat zijn vorige scheiding hem meer dan 112 miljoen kostte, lijkt het er op dat Michael Jordan het er toch nog op durft te wagen om nog eens in het huwelijksbootje te stappen. Het gerucht gaat dat Jordan met kerst zijn ja-woord gaat geven aan het Cubaanse model, Yvette Pierto.

Michael Jordan scheidde in 2006 van zijn vrouw Juanita. Samen hebben ze drie kinderen. Yvette Pierto is de ex-vriendin van zanger Julio Iglesias Jr en zou sinds juli 2008 een relatie hebben met Jordan. We mogen hopen dat Michael Jordan geleerd heeft van zijn vorige scheiding, die een van de duurste aller tijden was en onder huwelijkse voorwaarden zal trouwen.

Lees ook:Villa Julio Iglesias bijna verwoest door brand
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Jordan Chandler loog over misbruik door Michael Jackson!
Lees ook:Vader van ‘Michael Jackson-slachtoffertje’ pleegde zelfmoord!
Lees ook:Peter Andre eindelijk vrij man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>