John Travolta kapot door dood zoon

De 54-jarige John Travolta en zijn acht jaar jongere vrouw Kelly zijn kapot van de dood van hun zoon Jett. De 16-jarige zoon overleed afgelopen vrijdag onverwacht op de Bahama’s. Op zijn website bedankt hij iedereen voor de steun.

“Jett was de meest geweldige zoon die wij ons als ouders maar hadden kunnen wensen en maakte het leven van een ieder die hij ontmoette een stukje mooier”, schrijft het stel in een verklaring. “We zijn diepbedroefd dat onze tijd met hem maar zo kort heeft mogen zijn. We koesteren de tijd die we met hem hebben gehad voor de rest van ons leven.” Autopsie zal vandaag moeten uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is van Jett.

De tiener leed al veertien jaar aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Hij heeft waarschijnlijk een hersenbloeding gehad en zou vervolgens met zijn hoofd op de rand van het bad zijn gevallen. De jongen werd door een huishoudelijke hulp gevonden in de badkamer. Enkele jaren geleden werd er gestopt met het nemen van medicatie die Jett kreeg voor toevallen. Er wordt beweerd dat dit te maken heeft het volgen van adviezen van de Scientology-beweging waarbij Travolta is aangesloten. Anderen beweren dat de medicatie geen effect meer had op Jett.

John Travolta heeft ook nog een dochter, Ella. Wanneer Jett begraven wordt, is nog niet bekend.

Lees ook:Filmpje: Tom Cruise praat over dood Jett Travolta
Lees ook:‘John Travolta en Ashton Kutcher gaan vreemd!’
Lees ook:Vader van ‘Michael Jackson-slachtoffertje’ pleegde zelfmoord!
Lees ook:Ted Kennedy (77) overleden
Lees ook:Acteur Jeff Conaway (60) overleden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “John Travolta kapot door dood zoon

 1. Dave

  Als een bepaald type anti-seizure medicatie niet meer gewerkt, is het gebruikelijk dat een andere variant wordt gebruikt. Er bestaan tientallen medicijnen en alhoewel het vaak een tijdje kan duren voordat de juiste ‘cocktail’ gevonden is, is het maar zeer zelden dat iemand met epileptische aanvallen geen baat heeft bij medicijnen (alhoewel het wel voorkomt).

  Zeer waarschijnlijk zijn de Travolta’s beinvloed door propaganda waarin Hubbard (oprichter Scientology-sekte) zegt dat medijnen voor epileptische aanvallen onzin zijn, en dat ze hier vanaf vanaf gehaald moeten worden, wetende dat dit tegen de heersende wetenschappelijke opvatting ingaat.

  Dit is een quote van Hubbard:
  “And then people who have epilepsy, which is a type of disease which gives them seizures, are almost always found on some minor drug that prevents them from getting these—they call them petit mal seizures. That’s epilepsy. I don’t care how they call it. Sometimes they really seize and sometimes it’s just slight. One of those, if an epileptic ever took you by the hand and so forth, he’s liable to break every bone in your hand, if he suddenly had a seizure. But the doctors keep them on something to prevent this. It’s just a tranquilizer and they keep them on that one year, year in and year out. And then you come along as an auditor and you try to audit the pc and you tell the pc that he’ll have to go off that drug. And then all of a sudden, why something will happen from someplace or another that the pc will tell the doctor that they have been taken off the drug by the auditor. And the doctor will call up plaintively asking you to please put her back on the drug because she needs this. And you get into a collision between medical treatment and so on. Now I’ve been using a lot of medical words here or chemical words really. Just don’t pay any attention to them because they’re mostly gobbledygook, and there’s an awful lot of gobbledygook words. Gobbledygook just means nonsense chatter, you see. There’s an awful lot of them.”

    /   Reply  / 
 2. Angel Mulder Auteur

  Dat zou wel heel sneu zijn, als ze inderdaad om die reden de medicatie gestopt zijn…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>