Tom Cruise komt naar Nederland!


Op donderdag 22 januari 2009 zal Tom Cruise aanwezig zijn op de galapremière van de film VALKYRIE in de Amsterdamse bioscoop Pathé Tuschinski. Naast Tom Cruise zullen filmmakers Bryan Singer, Christopher McQuarrie en Nathan Alexander verwelkomd worden op de première. Actrices Carice van Houten en Halina Reijn, die beiden ook schitteren in VALKYRIE, zullen op deze avond hun Europese premièretour afsluiten in Amsterdam.

In VALKYRIE speelt Tom Cruise de rol van Kolonel Claus von Stauffenberg, een trouwe legerofficier die van zijn land houdt, maar met afgrijzen heeft moeten toezien dat de opkomst van Hitler geleid heeft tot de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de militaire dienst voortgezet in de hoop dat iemand Hitler weet te stoppen, voordat Europa en Duitsland vernietigd worden. Terwijl hij herstelt van de verwondingen die hij in de strijd heeft opgelopen, sluit Von Stauffenberg zich in 1943 aan bij een al langer bestaande burgerlijke anti-Hitlersamenzwering. Ze bedenken een listige strategie om Hitlers eigen noodplan te gebruiken, dat hij heeft gemaakt om de regering te stabiliseren in het geval van zijn overlijden. Via deze strategie beramen de mannen een moord op de dictator, met het doel zijn nazi-regering omver te kunnen werpen.

Zie hier de trailer:

Lees ook:Video: Tom Cruise uit de bocht in Formule 1 wagen
Lees ook:Tom Cruise en Cameron Diaz bij Tour de France (zie foto’s!)
Lees ook:Een sms-je zou oorzaak mishandeling Rihanna zijn
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:Schilderijen Hitler verkocht voor 105.000 euro

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tom Cruise komt naar Nederland!

  1. cindy

    OMG IK WIL ERHEEN ECHT WAAR OMG!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>