Victoria Beckham stript voor Giorgio Armani

Victoria Beckham stapt in de voetsporen van manlief David door ook haar kleren uit te trekken voor de nieuwe hete Giorgio Armani campagne. De ex-Spice Girl sloeg eerder ieder aanbod aan om lingerie fotoshoots te doen, omdat ze er naar eigen zeggen ‘echt verschrikkelijk’ uitziet naakt. Blijkbaar maakt geld een hoop goed, want Armani zal vast wel met flink wat biljetten hebben staan wapperen. Om precies te zijn 12 miljoen pond!

In haar eerste ondergoed fotoshoot ooit ziet Victoria er echter verre van verschrikkelijk uit. De shoot werd gedaan voor de zomer/winter campagne van Armani. David stond vorig jaar model voor de zomercampagne van Armani Underwear.

De schitterende foto’s van Victoria werden in een hotelkamer in Los Angeles geschoten door modefotografen Maert Alas en Marcus Piggott. Victoria laat weten vereerd te zijn in de campagne van Armani te mogen opdraven. Naar ons idee zal de doorslag meer de centjes dan de eer zijn geweest…

Lees ook:Cristiano Ronaldo showt ondergoed (zie foto’s!)
Lees ook:David Beckham in een luier ook best sexy
Lees ook:Megan Fox in lingerie voor Armani (zie foto’s!)
Lees ook:Model Ambrose Olsen (24) overleden
Lees ook:Zie David Beckham en Victoria in hun ondergoed!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victoria Beckham stript voor Giorgio Armani

  1. André de Hooge

    Uit geldgebrek kan ik me niet voorstellen!! Wat een totebel!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>