Dochter Gary Barlow geboren


Take That-zanger Gary Barlow is gisteren voor de derde keer vader geworden. Het was al bekend dat het een meisje zou worden en nu mag de hele wereld haar naam weten. Ze heet Daisy. Daisy Barlow kwam gisterenavond ter wereld in een ziekenhuis in Londen.

Gary was die ochtend nog druk bezig met opnames voor de nieuwe videoclip van de nieuwe single Up All Night. Gary moest zich na afloop haasten naar het ziekenhuis, omdat de bevalling was begonnen. Gelukkig werd de videoclip niet op een tropisch eiland opgenomen, maar in Zuid-Londen. Het stel dat al negen jaar getrouwd is had al twee kinderen, Daniel van acht en Emily van zes jaar oud.

Als grap gaven de overige leden van Take That hem gisteren een pak Pampers met een strik er om. Volgende maand zal Gary de kleine Barlow een tijdje moeten missen, want dan gaat Gary samen met wat andere bekende showbizzfiguren de berg Kilimanjaro op voor het goede doel Comic Relief. Naar verluid zou hij die luiers dan zelf wel eens nodig kunnen hebben…

Zie hier de foto’s van de opnames van de nieuwe clip.

Lees ook:Gary Barlow pakt uit voor 10-jarig huwelijk
Lees ook:Gary Barlow komt met solo-album
Lees ook:Coldplay, The Killers, Bono én Gary Barlow zingen samen! (filmpjes)
Lees ook:Gary Barlow krijgt boyband versie van Idols
Lees ook:Dochter Gary Barlow dood geboren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dochter Gary Barlow geboren

  1. André de Hooge

    Gefeliciteerd!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>