Bracha van Doesburgh wint Style Award


Gisteren werd in ‘De Gashouder’ op het Westergasfabriekterrein de ELLE Personal Style Award uitgereikt. Winnares van deze titel werd Bracha van Doesburgh, die hiermee Daphne Bunskoek, Estelle Gullit, Ilse DeLange en Birgit Schuurman versloeg.

De actrice, die momenteel vooral bekend is van de populaire televisieserie S1ngle was verrast met de prijs.
Onder het publiek veel andere Bekende Nederlanders, zoals Winston Gerschtanowitz en modeverslaggeefster Fiona Hering. Winston’s vriendin Renate Verbaan presenteerde de show. Zangeres Giovanca opende het spektakel.

Volgens ELLE-hoofdredactrice Cécile Narinx bevat Doesburgh staat Bracha voor smaak, inhoud, schoonheid, humor en klasse. Zo veelzijdig als Bracha als actrice is, zo veelzijdig is haar kledingstijl. De winnares werd mede bepaald door het publiek dat via de website van ELLE kon stemmen op de kandidaten. Eerdere winnaressen van de award waren Wendy van Dijk, Carice van Houten, Hadassah de Boer en Hanna Verboom.

Lees ook:Genomineerden ELLE Style Awards bekend
Lees ook:‘Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh getrouwd’
Lees ook:Giovanca wint Elle Style Award
Lees ook:Huis Paskal Jacobsen (Bløf) in de verkoop!
Lees ook:Dochtertje voor Elle van Rijn en Kaja Wolffers

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bracha van Doesburgh wint Style Award

  1. Pingback: Genomineerden ELLE Style Awards bekend | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>