Peter van der Vorst duikt nachtclub in met Dita von Teese

In het RTL 4-programma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ neemt Peter van der Vorst in Parijs een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van de nieuwe show van danseres Dita Von Teese. De Amerikaanse showgirl en ex-vrouw van ‘shock rocker’ Marilyn Manson brengt de klassieke theatervorm Burlesque weer tot leven in de befaamde nachtclub ‘The Crazy Horse’.

Ook gaat hij enkele dagen op pad met de populaire dieetgoeroe Sonja Bakker. Hij volgt haar wanneer ze een ‘Sonja Bakker Motivatiedag’ geeft voor vierhonderd vrouwen (en drie mannen), die haar boeken lezen en haar dieet volgen. Ook is Peter bij haar thuis in het Noord-Hollandse De Goorn, waar hij Sonja’s man, ouders en kinderen spreekt. Ook vertelt ze over haar werk vroeger in de seksindustrie! Wij zijn benieuwd…

Van der Vorst ziet sterren vrijdag 6 februari, 22.00 uur op RTL4

Lees ook:Madonna’s broer ontvangt Peter van der Vorst
Lees ook:Sonja Bakker trouwt deze zomer op Ibiza
Lees ook:Paul Potts is een rijk man
Lees ook:Sonja Bakker telde 2 miljoen neer voor dit huis
Lees ook:In dit huis woont Tatjana in Brasschaat

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peter van der Vorst duikt nachtclub in met Dita von Teese

  1. André de Hooge

    Betaalt zij alles??? Hahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>