Veel BN’ers bij lancering TOV Essentials

10 Februari stond de Bijenkorf in het teken van het luxe lederwarenmerk TOV Essentials. In de lichthal wemelde het van de Bekende Nederlanders die kwamen voor de opening van de shop-in-shop en de lancering van het super luxe merk van ontwerpster Sahrissa Lingg, zoals Marijke Helwegen, Leontine Borsato en Fiona Hering.

Na het ontvangst nam Nikkie Plessen de presentatie  op haar. Daarna was het woord aan de Italiaanse ambassadeur Mr. Cortese. Na een korte speach was het moment eindelijk daar! Nikkie Plessen, Leontine Borsato, Ms Cortese en fashionista Fiona Hering namen hun zelf ontworpen TOV bag in ontvangst!  Daarna was het tijd voor de officiele opening. Het lint werd doorgeknipt door de Italiaanse ambassadeur, waarna een DJ (Gregor Salto) zorgde voor de afsluiting van de avond. Zie de foto’s hieronder.


Lees ook:Styliste Danie Bles getrouwd
Lees ook:Leontine Borsato Best Geklede Vrouw van Nederland
Lees ook:Video: Grazia PC Catwalk trekt veel BN’ers
Lees ook:Vogue komt naar Nederland
Lees ook:Sterren Kerststerrencircus bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>