Meekijken op Oscar-feestje van Prince


Wat doe je als iedereen denkt dat je een Oscar-feestje geeft, maar je geeft er geen één? Dan geef je er toch gewoon een? Dat klinkt verwarrend en dat wat het voor Prince zeker. Hij las namelijk in de krant dat hij een groots feestje ging geven ter ere van de Oscars. Toen hij ook nog eens bevestigingen van mensen binnenkreeg dat ze zouden komen, besloot hij dan ook echt een groot feest te geven.

Onder andere Madonna, Demi Moore, Marion Cotillard en Elton John zullen op het feest aanwezig zijn. Uiteraard zal Prince zelf ook optreden op dit feest. Het leuke is dat ook buitenstaanders kunnen delen in dit exclusieve feestje van de popster, want het feest zal gefilmd worden en de beelden zullen te zien zijn op de website van de zanger/muzikant; www.lotusflow3r.com.

Wij zijn nog niet uitgenodigd. Bij deze dan maar?

Lees ook:Franz Ferdinand en Marion Cotillard voor Dior
Lees ook:‘Prince vanmiddag het podium op met Candy Dulfer’
Lees ook:Hét Oscarfeestje van Elton, de foto’s!
Lees ook:Elton John maakt blingbling iPod voor het goede doel
Lees ook:John Ewbank onwel door GHB tijdens feest van Gordon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>