Sylvie van der Vaart is best geklede vrouw


Mogen wij even een teiltje? Sylvie van der Vaart-Meis is door het magazine Jackie verkozen tot de best geklede vrouw van Nederland. Het tijdschrift presenteerde donderdagavond in hotel The Grand in Amsterdam de Best Dressed List, een overzicht van de vijftig best geklede vrouwen.

Actrice en voormalig presentatrice Maria Kooistra staat op de tweede plaats in deze lijst, saxofoniste Candy Dulfer staat op drie. De top 10 bestaat verder uit presentatrice Nikkie Plessen (4), actrice Victoria Koblenko (5), prinses Mabel (6), topmodel Doutzen Kroes (7), actrice Leontine Borsato (8), kunstenares Judith Wiersema (9) en presentatrice Renate Verbaan (10).

De lijst is samengesteld door de stylisten Maik de Boer, Danie Bles, Renu Kashyap en eigenaar Jos van Raak van de gelijknamige modewinkels. Het panel was unaniem over de nummer 1.

Jackie’s Best Dressed List verscheen dit jaar voor het eerst. Waar lezers van internationale bladen als Harper’s Bazaar, Vanity Fair en People elk jaar uitkijken naar de gerenommeerde lijsten, ontbrak het in Nederland nog aan een vergelijkbaar initiatief.

Ook verscheen een lijst van de tien slechtst geklede vrouwen van Nederland. Deze Worst Dressed List wordt aangevoerd door presentatrice Fabienne de Vries. Volgens Jackie is het bij Fabienne de Vries vaak te veel, te druk en te geprobeerd. Op nummer 2 van de lijst staat “de immer te jeugdig geklede” Judith Osborn, gevolgd door actrice Katja Schuurman (3), journaliste Beertje van Beers (4) en actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen (5). De top 10 bestaat verder uit de presentatrices Bridget Maasland (6), Sophie Hilbrand (7), Linda de Mol (8), Glennis Grace (9) en presentatrice Yvon Jaspers (10).

Wij hebben de lijsten met verbazing bekeken. Als dit de smaak van Nederland is, dan weten wij het niet meer!

Lees ook:Leontine Borsato Best Geklede Vrouw van Nederland
Lees ook:Video: Tess Milne is de mooiste vrouw van Nederland volgens FHM
Lees ook:Johnny de Mol meest begeerde vrijgezel
Lees ook:Video: Daphne Deckers, Simone Kleinsma en Halina Reijn het elegantst
Lees ook:Bill Gates niet meer de rijkste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>