Bram Moszkowicz verliet vrouw voor kandidate


Bram Moszkowicz (48) heeft zijn echtgenote verlaten voor de twintig jaar jongere Nienke Hoogervorst, die in 2005 het tv-programma De nieuwe Moszkowicz won.

Eind 2004 deed de destijds vierentwintigjarige Nienke mee aan het programma De nieuwe Moszkowicz. Onder het nietsontziende oog van de camera bracht ze samen met haar medekandidaten drie maanden door in een riant onderkomen aan de Keizersgracht, dat eerder eigendom was van sterrenkoppel Patricia Paay en Adam Curry. De geboren IJsselsteinse won, ondanks haar solide en tikje saaie optreden, van de andere, mannelijke finalist Jeroen Nijboer.

Nienke, die in 2003 in Utrecht afstudeerde, won een driejarig contract bij de Amsterdamse vestiging van Moszkowicz Advocaten, waar naast Bram tevens onder anderen zijn vader en twee van zijn drie broers werken. Daarnaast hield ze een Jaguar, een scooter, een bedrag van 25.000 euro én representatieve maatkleding aan de wedstrijd over. Inmiddels blijkt dat Nienke dus meer overhield aan deze wedstrijd, namelijk Bram Moszkowicz zelf! De twee werden zó verliefd dat de advocaat er afgelopen zomer de moeder van twee van zijn drie, civiel advocate Juliëtte Polak, verliet. Juliëtte was de tweede vrouw van Bram. Uit zijn eerste huwelijk heeft hij ook nog een zoon.

Hoewel het arbeidscontract vorig jaar mei afliep, is Nienke Hoogervorst nog altijd werkzaam bij het gerenommeerde advocatenkantoor aan de Herengracht.

Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek
Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet
Lees ook:Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz
Lees ook:Eva Jinek en Bram Moszkowicz uit elkaar
Lees ook:Bram Moszkowicz eerste gast Jensen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bram Moszkowicz verliet vrouw voor kandidate

 1. laila

  Hij zoekt liefde en aandacht bij nienke na een moeilijke tijd??

    /   Reply  / 
 2. Angel Mulder Auteur

  Welke moeilijke tijd?

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>