Twee Michelinsterren voor Gordon Ramsay


De laatste tijd komt tv-kok Gordon Ramsay nogal eens in het nieuws, alleen vaak niet op een positieve manier. Nu is er eindelijk weer eens goed nieuws te melden over Ramsay. Gordon Ramsay heeft met zijn eerste Franse restaurant twee Michelinsterren verdiend. Dit staat te lezen in de honderdste Michelingids, die vandaag in Frankrijk is uitgekomen.

De Schot opende zijn eerste restaurant in Frankrijk, Gordon Ramsay au Trianon, net buiten Parijs in Versailles, ruim een jaar geleden. Met succes dus, want het restaurant mag nu twee sterren op zijn naam schrijven.

Eric Frechon’s restaurant in het hotel Le Bristol in Paris kreeg drie sterren, de hoogste score. In de afgelopen maanden at de Franse president Nicolas Sarkozy daar met de Egyptische president Hosni Mubarak en de Britse oud-premier Tony Blair. Maandag verscheen de nieuwste Michelingids die inmiddels ook in 23 andere landen verschijnt. Per jaar worden er 1,3 miljoen exemplaren van verkocht

Lees ook:Ex Sarkozy beroofd van juwelen ter waarde van 500.000 euro
Lees ook:Video: Dochter voor Carla Bruni en Nicolas Sarkozy
Lees ook:Vier restaurants van Gordon Ramsay teleurstellend!
Lees ook:Gordon Ramsay gaat vreemd!
Lees ook:Royalty wil expositie Jeff Koons stoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>