Michael Jackson doet 10 laatste concerten (zie beelden!)


Op de persconferentie vanmiddag in Londen’s O2 Arena zag Michael Jackson er beter uit dan hij de afgelopen tien jaar ooit heeft uitgezien. Hij had een leuk nieuws en meer leuk nieuws voor zijn fans. Hij zal 10 concerten doen in Londen, maar voegt er ook aan toe: “These will be my final shows in London. This is it and when I say this is it, I mean this is it”. Het zullen zijn allerlaatste shows in Londen zijn…

Hij liet verder weten dat hij alle nummers zal doen die de fans willen horen en zien tijdens het concert. Om vervolgens nogmaals te laten weten dat daarna echt het doek zal vallen. “I’ll see you in July”. “This is it.” De tien concerten zullen starten op 8 juli en de prijzen van de kaarten zullen tussen de £50-75 gaan kosten. Jackson was anderhalf uur te laat voor de persconferentie die om vier uur zou beginnen. Hij was maar enkele minuten op het podium aanwezig. Zie hieronder de beelden.

Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!
Lees ook:Michael Jackson stelt concerten uit tot 2010
Lees ook:Dood Michael Jackson kost concertorganisator 350 miljoen!
Lees ook:Persconferentie Michael Jackson vanmiddag live te volgen
Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>