Lindsay Lohan doet Madonna

Who’s that girl? Nou, we kunnen je vertellen: het is niet Madonna! Dame op de foto is Lindsay Lohan, die een zeer goede gelijkenis van Madonna ten tijde van Like a Virgin neerzet voor een fotoshoot voor Glamour Magazine.

De keus voor Madonna werd door Lindsay zelf gemaakt, omdat ze als kind een groot fan was van de zangeres. De foto is er een uit een serie van celebs die als een ander icoon uit de laatste zeventig jaar op de foto gaan de 70ste verjaardag van het blad. Zo ging bijvoorbeeld Alicia Keys ook op de foto als Michelle Obama met haar twee kinderen op de trappen van het witte huis.

Foto: Brigitte Lacombe voor Glamour Magazine

Lees ook:Lindsay Lohan sexy in GQ Magazine (zie foto en video!)
Lees ook:Madonna is de best verdienende popster
Lees ook:Lindsay Lohan krijgt drie maanden cel (zie foto’s)
Lees ook:Lindsay Lohan is een ordinaire dief!
Lees ook:Alicia Keys verkoopt haar huis op Long Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>