Filmpje: De dochters van Vampier Vincent (Uri Geller)

Hij werd derde in de zoektocht naar de Nieuwe Uri Geller: Vampier Vincent.  De show werd uiteindelijk  gewonnen door ‘Kinetic Yelle’ met haar vader Ghani. Enkele weken voor de finale gaf de bloedzuiger-etende ‘Vampier Vincent’ samen met zijn gezin een interview voor www.grenswetenschap.nl. Hieruit blijkt hij een hele “normale” man te zijn met een vrouw en twee dochters. Ook achteraf nog een heel interessant interview…

Zie hier deel 2.

Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham
Lees ook:Lady GaGa was niet altijd een blondje (zie video)
Lees ook:Amsterdam Slaapt
Lees ook:Video: Moeder Jan Smit doet een boekje open
Lees ook:Madoff probeerde zelfmoord te plegen op kerstavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>