Ruud de Wild en Jeroen KidV in GTST


Q-music dj Ruud de Wild, sidekick Jeroen Kijk in de Vegte en producer Martijn Zuurveen hebben een felbegeerde gastrol weten te bemachtigen in de populairste en langstlopende RTL 4-soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In de aflevering van donderdag 19 maart is te zien hoe zij in hun cameo-rol plaatsnemen aan de beroemde bar van café De Koning en een bijzondere bestelling plaatsen.

Zomaar een gewone middag in Meerdijk: Lorena staat achter de bar van De Koning en cafégasten genieten van hun drankje. Totdat de deur opengaat en drie opvallende bezoekers het café binnen stappen… de heren van RuuddeWild.nl dus. Het idee om een gastrol te bemachtigen ontstond bij de dj’s op de vroege ochtend tijdens de radio-uitzending van Ruuddewild.nl. Tijdens een aantal telefoontjes, die live in de uitzending werden gevoerd, met actrices Gigi Ravelli en Lieke van Lexmond en Uitvoerend Producent Kennard Bos, wisten Ruud, Jeroen en Martijn hen te overtuigen van hun ‘acteertalent’.

Uitzending: RTL 4, donderdag 19 maart 20.00 uur.

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte trouwt met vriend
Lees ook:GTST-acteur Mark van Eeuwen wint celebrity Reebok Homerun Derby
Lees ook:Ruud de Wild stript tijdens vrijgezellenfeest Charlie
Lees ook:Jeroen van Inkel haalt binnen 5 uur gestolen KWF geld terug
Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>