Filmpje: P. Diddy praat over Rihanna en Chris Brown


P. Diddy (Sean Diddy Combs) was degene die zowel Chris Brown als Rihanna in zijn villa in Miami opving vorig weekend. Naar verluid zou het tweetal er zelfs getrouwd zijn, maar dit is nog steeds niet bevestigd. Gisteren was de rapper in de Ellen DeGeneres Show en daarin vroeg Ellen hem het hemd van het lijf over deze kwestie. Alhoewel Diddy probeerde de vraag te ontwijken, wist zij toch het een en ander uit hem te krijgen. Ook praat hij nog even over Twitter. Zie hier de beelden…

Lees ook:Heidi Klum uit de kleren bij Ellen DeGeneres
Lees ook:Video: Twilight-acteur Robert Pattinson liet fan strippen!
Lees ook:Jennifer Aniston test Vibrator BH (zie video!)
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Rapper Will.I.Am in Amsterdam (zie foto)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: P. Diddy praat over Rihanna en Chris Brown

  1. queen

    rihhana ik ben je grootste fen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>